Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07
To mennesker kigger på en computerskærm

Vi lægger altid vægt på familiens individuelle ønsker og behov

Vi ved, hvor stor betydning det har, at du som pårørende får sagt ordentligt farvel, når du har mistet en person, der stod dig nær. Derfor arbejder vi ud fra den tankegang, at vi skal gøre det ordentligt for den afdøde og gøre en forskel for de efterladte.

Det efterlever vi ved, at vi altid tager udgangspunkt i afdødes ønsker for begravelsen, hvis personen havde nogle. Derudover lægger vi vægt på dine og familiens ønsker og behov, når vi planlægger begravelsen og det videre forløb. Det er nemlig utroligt vigtigt, at I føler jer hørt, medinddraget og forstået.

 

rustvogn-bedemand

Støtte gennem hele forløbet

Vores lokale bedemænd er her altid for at støtte dig i dine følelsers vold og hjælpe dig med det praktiske. Det gælder både en traditionel begravelse eller en begravelse uden en kirke.

Ved en kirkelig bisættelse eller begravelse hjælper vores bedemænd med at arrangere et møde mellem præst og familie. Ved mødet med præsten aftales forløbet i kirken – herunder præstens tale, og hvilke salmer og sange I ønsker.

Vi hjælper også med at kontakte de rette myndigheder og underrette dem om både dødsfald, økonomi og andre relevante emner. Dette kan også foregå efter ceremonien.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.