Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Ishøj

Vores bedemand i Ishøj giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Ishøj er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Ishøj

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Ishøj hjælpe dig med?

Som pårørende til en person, der er gået bort, melder der sig ofte mange spørgsmål som f.eks.: Skal du vælge en begravelse eller bisættelse? Skal asken spredes? Hvad skal der ske med dødsboet? Og lignende.

Vores bedemand i Ishøj vejleder dig om alle dine spørgsmål samt hjælper dig med praktikken og planlægningen. Endelig støtter vi dig menneskeligt, så du kommer bedst muligt igennem en svær tid.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Ishøj?

Hos Begravelses service ligger det os meget på sinde, at dit møde med os er en god oplevelse, og at du føler, du får den rette hjælp og støtte – både menneskeligt og professionelt. Derfor vil vi altid møde dig med et stort menneskeligt overskud, da den menneskelige støtte i vores øjne er utroligt vigtig.

Derudover er alle vores bedemænd meget professionelle, formår at koordinere og holde styr på enderne og har styr på alle procedurer og lovgivning på området. Dermed kan du fokusere på at komme igennem din sorg i stedet.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.