Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Ishøj

Vores bedemand i Ishøj giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Ishøj er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Ishøj

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“God service”

God service, professionel attitude, svarer og hjælper gerne med alle spørgsmål. Meget tilfreds med Begravelses service i Ishøj.

5 ud af 5 stjerner

Caspar Andrels

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Ishøj hjælpe dig med?

Som pårørende til en person, der er gået bort, melder der sig ofte mange spørgsmål som f.eks.: Skal du vælge en begravelse eller bisættelse? Skal asken spredes? Hvad skal der ske med dødsboet? Og lignende.

Vores bedemand i Ishøj vejleder dig om alle dine spørgsmål samt hjælper dig med praktikken og planlægningen. Endelig støtter vi dig menneskeligt, så du kommer bedst muligt igennem en svær tid.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Ishøj?

Hos Begravelses service ligger det os meget på sinde, at dit møde med os er en god oplevelse, og at du føler, du får den rette hjælp og støtte – både menneskeligt og professionelt. Derfor vil vi altid møde dig med et stort menneskeligt overskud, da den menneskelige støtte i vores øjne er utroligt vigtig.

Derudover er alle vores bedemænd meget professionelle, formår at koordinere og holde styr på enderne og har styr på alle procedurer og lovgivning på området. Dermed kan du fokusere på at komme igennem din sorg i stedet.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.