Telefon ikon Døgnservice 70 40 48 51

Vesterbro/København V

Vores bedemand på Vesterbro/København V giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand på Vesterbro/København V er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er på Vesterbro – København V

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

“Arne Hansen gav min mor en fantastisk…”

Arne Hansen gav min mor en fantastisk afslutning på livet. Tusind tak for din rare og imødekommende måde at være på, og tak til de ansatte på Vesterbro💙

5 ud af 5 stjerner

Julia

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand på Vesterbro/København V hjælpe dig med?

En stor del af vores hjælp går naturligvis ud på at hjælpe dig med at arrangere en begravelse eller bisættelse, når en person tæt på dig går bort.

Men vores job går i lige så høj grad ud på at rådgive og vejlede dig om alle de ting, som skal ordnes efter begravelsen/bisættelsen. Det handler bl.a. om valg af gravsted, hjælp til behandling af dødsbo, spørgsmål til økonomi og lignende – alt dette kan vores bedemand på Vesterbro/København V hjælpe dig med.

Derudover yder vi i høj grad også menneskelig støtte i en svær tid.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand på Vesterbro/København V?

Vi er alle forskellige og har naturligvis også forskellige måder at håndtere sorg på. Derfor har det stor betydning, hvorvidt den bedemand, du vælger, har de rette personlige kompetencer til at håndtere dette. Hos Begravelses service indeholder alle vores bedemænd kvaliteter som empati, menneskeligt overskud og loyalitet, hvilket betyder, at du altid får den rette menneskelige støtte, når du er i kontakt med os. 

Endelig har alle vores bedemænd helt styr på regler og procedurer på området og er meget professionelle.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.