Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Fredensborg

Vores bedemand i Fredensborg giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Fredensborg er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Fredensborg

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Empatiske, vidende og professionelle”

De medarbejdere fra Begravelsesservice i Fredensborg, som min familie og jeg mødte i forbindelse med min fars død var empatiske, vidende og professionelle. Vores bedekone var til rådighed stort alle døgnets timer og bistod fornemt med alle de forskellige forhold, der skulle ordnes i forbindelse med bisættelsen. Jeg kan varmt anbefale Begravelsesservice.

5 ud af 5 stjerner

Annette

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Fredensborg hjælpe dig med?

Hos Begravelses service får du personlig, nærværende og kompetent hjælp som efterladt til en afdød person. Der er nemlig mange ting at tage stilling til, hvilket kan virke uoverskueligt, når du samtidig er i sorg. Derfor er vi din faste støtte igennem det hele.

Vi hjælper både med at få planlagt begravelsen/bisættelsen og rådgiver og assisterer dig med dødsbobehandling, arv, tilskud, pension og lignende, hvis du ønsker det.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Roskilde?

Alle bedemænd hos Begravelses service har mellem 5-15 års erfaring i faget, men derudover har vi også alle en anden erhvervserfaring fra bl.a. ejendomsbranchen, it-branchen, kommunikation og psykologi.

Disse lidt atypiske baggrunde betyder, at vi fokuserer meget mere på service end begravelse. Dermed er vores mål ikke at efterleve begravelsesbranchens typiske vaner – i stedet fokuserer vi på at give dig den bedst mulige service med fokus på både dine og den afdødes ønsker for afskeden.

Det betyder også, at vi ikke er den billigste bedemand, du kan finde – i stedet bestræber vi os på at være den bedste.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.