Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Fredensborg

Vores bedemand i Fredensborg giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Fredensborg er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Fredensborg

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Fredensborg hjælpe dig med?

Hos Begravelses service får du personlig, nærværende og kompetent hjælp som efterladt til en afdød person. Der er nemlig mange ting at tage stilling til, hvilket kan virke uoverskueligt, når du samtidig er i sorg. Derfor er vi din faste støtte igennem det hele.

Vi hjælper både med at få planlagt begravelsen/bisættelsen og rådgiver og assisterer dig med dødsbobehandling, arv, tilskud, pension og lignende, hvis du ønsker det.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Roskilde?

Alle bedemænd hos Begravelses service har mellem 5-15 års erfaring i faget, men derudover har vi også alle en anden erhvervserfaring fra bl.a. ejendomsbranchen, it-branchen, kommunikation og psykologi.

Disse lidt atypiske baggrunde betyder, at vi fokuserer meget mere på service end begravelse. Dermed er vores mål ikke at efterleve begravelsesbranchens typiske vaner – i stedet fokuserer vi på at give dig den bedst mulige service med fokus på både dine og den afdødes ønsker for afskeden.

Det betyder også, at vi ikke er den billigste bedemand, du kan finde – i stedet bestræber vi os på at være den bedste.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.