Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Ballerup

Vores bedemand i Ballerup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Ballerup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Ballerup

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

Michael_-2-2

Michael Holgersen

Rådgiver

“Det er nu 3”

Det er nu 3. gang vi bruger Begravelses Service i Ballerup, og jeg kan varmt anbefale dem. Alting fungerer, og de forstår at skabe en god stemning i en svær tid.

5 ud af 5 stjerner

Torben Christensen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Ballerup hjælpe dig med?

Hvis du er pårørende til en afdød, kan vores bedemand i Ballerup hjælpe dig med at planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Derudover ved vi hos Begravelses service alt om den gældende lovgivning i forhold til f.eks. dødsboet, arv, pension og tilskud. Vi ved også, hvilke ting der kan lade sig gøre, hvad du skal tage stilling til og lignende. Alt sammen noget som kan være svært både at vide men også at overskue oveni tabet af en, du har kær. Her er vi din personlige rådgiver igennem det hele.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Ballerup?

Jobbet som bedemand/dame kræver en stor grad af ordentlighed og indlevelsesevne, og det er efter vores overbevisning ikke nogen evner, alle besidder. Derfor er det noget, vi kigger særligt efter i vores bedemænd.

Det betyder, at du altid vil blive mødt af empati og menneskeligt overskud, når du er i kontakt med os hos Begravelses service. Vi håber, at disse kvaliteter betyder, at du føler dig tryg i vores selskab og har tillid til, at vi hjælper dig.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.