Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Ballerup

Vores bedemand i Ballerup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Ballerup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Ballerup

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0006_Kim

Kim Holm

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Ballerup hjælpe dig med?

Hvis du er pårørende til en afdød, kan vores bedemand i Ballerup hjælpe dig med at planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Derudover ved vi hos Begravelses service alt om den gældende lovgivning i forhold til f.eks. dødsboet, arv, pension og tilskud. Vi ved også, hvilke ting der kan lade sig gøre, hvad du skal tage stilling til og lignende. Alt sammen noget som kan være svært både at vide men også at overskue oveni tabet af en, du har kær. Her er vi din personlige rådgiver igennem det hele.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Ballerup?

Jobbet som bedemand/dame kræver en stor grad af ordentlighed og indlevelsesevne, og det er efter vores overbevisning ikke nogen evner, alle besidder. Derfor er det noget, vi kigger særligt efter i vores bedemænd.

Det betyder, at du altid vil blive mødt af empati og menneskeligt overskud, når du er i kontakt med os. Vi håber, at disse kvaliteter betyder, at du føler dig tryg i vores selskab og har tillid til, at vi hjælper dig.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.