Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Arv- & skifterådgivning

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arvskifte_wide
arvskifte_750x600

Vi hjælper med finansiering, arv og skifte

Spar tid og besvær med en arv- og skifterådgiver hos Begravelses service, og få udgifterne til begravelsen finansieret, indtil forløbet i Skifteretten er færdigt.

Det kan være en svær opgave at overskue forløbet efter begravelsen, når du har haft et dødsfald tæt inde på livet. Derfor rådgiver vi dig fra start til slut og giver dig en tryg behandling af dødsboet, uanset hvor du er i landet.

Vores juridiske rådgiver deler dødsbobehandlingen op i nogle overskuelige dele og hjælper dig igennem fra start til slut.

Kontakt til Skifteretten

Vi sørger for den indledende kontakt til Skifteretten, hvor vi indhenter alle relevante oplysninger vedrørende dødsboet - herunder information om evt. testamente, arvinger, formueforhold og skatteoplysninger. Herefter aftaler vi et møde og aftaler forløbet sammen.

Fast pris

Du får altid en fast pris på behandling af dødsboet. Når vi har alle oplysninger, laver vi et overblik og en plan for forløbet. Opstår der nye opgaver undervejs, bliver du kontaktet, så vi aldrig sætter noget i gang uden din accept.

Klargøring og salg af ejendom

Vi sørger for, at du får en realistisk markedsvurdering ved salg af ejendom i dødsboet. Du kan bruge vores dygtige samarbejdspartnere til klargøring og salg eller bruge vurderingen som grundlag, hvis du vælger din egen ejendomsmægler til opgaven.

Din juridiske rådgiver gennem HELE forløbet

Behandling af et dødsbo kan være en tidskrævende og besværlig proces. Vi er til for dig, der gerne vil fokusere på noget andet og overlade møder, regnskab m.m. til os.

BS Arv og Skifte er Begravelses services eget rådgivningshus, hvor vi kun beskæftiger os med dødsbobehandling og derfor har samlet al ekspertise i ét hus. På den måde kan vi dække alle de behov, der opstår efter et dødsfald.

Sikkert forløb i en svær tid

Professionel juridisk rådgivning er din sikkerhed for et korrekt forløb ved en af livets svære oplevelser. Vi hjælper dig med at træffe vigtige beslutninger og sørger for, at de udføres korrekt og rettidigt.

 • Vi har egne bedemænd, der kan hjælpe med begravelsen
 • Vi har juridiske eksperter med speciale i dødsbobehandling
 • Vi gennemgår alle relevante aspekter omkring dødsboet med dig
 • Vi ansøger alle relevante tilskud, som du er berettiget til i forbindelse med dødsfaldet
 • Hele processen er forsikret

Dermed behøver du ikke selv gøre noget i forløbet, medmindre der er nogle opgaver, du helst selv vil tage dig af.

peter_thomasen_750x600

Peter Thomasen - Seniorrådgiver, Arv og Skifte

Peter er seniorrådgiver og har mange års erfaring med rådgivning fra den finansielle sektor. Peter har et bredt indblik i økonomi, arv- og skifteret, og han kan rådgive dig for at sikre, at du får grundig indsigt i mulighederne omkring skiftet. Samtidig får du en neutral rådgiver, som udelukkende varetager dine interesser.

Endelig er Peter meget engageret i sit arbejde og vil altid give sit ypperste for dig som pårørende.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

  Aftal et møde

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Kom i kontakt

  Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

  Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.