Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Din personlig assistent i skifteretten

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arv-skifte1900x800
økonmi

Vi hjælper dig igennem forløbet i skifteretten.

Hos Begravelses Service hjælper vores erfarne juridiske rådgivere med forløbet i skifteretten (bodelingen/dødsbobehandlingen). Vi står for kontakten med skifteretten, udarbejder åbningsstatus og laver boopgørelsen. Vi tager os af alle nødvendige formaliteter og sikrer, at begravelsesudgifterne bliver betalt gennem boet. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at lægge penge ud for disse udgifter med det samme.

Vi ansøger om alle relevante tilskud og sørger for, at du kun skal dække eventuelle restudgifter, når boet er færdigbehandlet, og alle tilskud er udbetalt. Vores mål er at gøre processen så gnidningsfri og stressfri som muligt for dig.

Vi er med dig fra start til slut, uanset hvor i landet du befinder dig, og vi sikrer, at du får en tryg og kompetent behandling af dødsboet.

Kontakt til Skifteretten

Vi sørger for den indledende kontakt til Skifteretten, hvor vi indhenter alle relevante oplysninger vedrørende dødsboet - herunder information om evt. testamente, arvinger, formueforhold og skatteoplysninger. Herefter aftaler vi et møde og aftaler forløbet sammen.

Vi løser disse opgaver for dig

 • Finansiering af begravelsesudgifter indtil dødsboet er afsluttet
 • Varetagelse af boet, herunder opsigelse af betalingsaftale, abonnementer og lejebolig
 • Indrykning af proklama i Statstidende
 • Udarbejdelse af åbningsstatus til Skifteretten
 • Assistance med fraflytning og aflevering af lejebolig
 • Vi sørger for boets eventuel aktiver bliver vurderet
 • Fordeling af eventuel gæld – boets kreditorer skal have deres fordringer betalt førend eventuel arv kan udbetales til arvinger
 • Rådgivning om arvens fordeling og evt. finansiel rådgivning om placering af arv
 • Salg af fast ejendom eller overdragelse til arving
 • Udbetaling af arven til arvinger
 • Rådgivning om boets skatteforhold og boafgift
 • Udarbejdelse af boopgørelse til Skat
 • Indlevering af rette dokumenter til de rette myndigheder inden for tidsfristerne
 • Afregning og udbetaling af arv

Fast pris

Begravelses service har partnere over hele landet og har derfor et grundigt kendskab til opkøb af dødsbo, salg af dødsbo samt vurdering af dødsbo.

Du får altid en fast pris på behandling af dødsboet. Når vi har alle oplysninger, laver vi et overblik og en plan for forløbet. Opstår der nye opgaver undervejs, bliver du kontaktet, så vi aldrig sætter noget i gang uden din accept.

Du kan altid, på lige fod med det tilbud du modtager fra Begravelses service, indhente en dødsbo vurdering fra egen mægler, således at vi sikrer, at du er tryg ved den virksomhed, der skal formidle vurdering, salg og opkøb af dødsbo.

Klargøring og salg af ejendom

Vi sørger for, at du får en realistisk markedsvurdering ved salg af ejendom i dødsboet. Du kan bruge vores dygtige samarbejdspartnere til klargøring og salg eller bruge vurderingen som grundlag, hvis du vælger din egen ejendomsmægler til opgaven.

De udgifter, der er i forbindelse med salg og opkøb af dødsbo, går igennem afdødes bo, og du har således ikke økonomiske udlæg i forbindelse med salg af et dødsbo. Provenu samt udgifter i forbindelse med salg og opkøb af dødsbo indgår i det regnskab, der udarbejdes af Begravelses service i forbindelse med afslutning af dødsboet. Alle udgifter vedrørende salget fradrages på samme måde som begravelsesudgifter, den samlede formue, inden der beregnes arveafgift, og arven fordeles og udbetales til arvingerne.

I de tilfælde, hvor der findes noget i dødsboet af værdi, samarbejder vi med flere opkøbere – både i Europa og i Asien. Inden en rydning af dødsbo foretages en besigtigelse og værdisætning af effekterne i samarbejde med dig. Afregningen for disse ting foretages i forbindelse med, at den samlede tømning af dødsbo opgøres.

Skifteformer

Der findes flere forskellige skifteformer. Her kan der blandt andet være tale om at uskiftet bo, privat skifte eller indsættelsen af en bobestyrer.

Afhængig af, hvem der arver boet, kan der gælde forskellige regler, som også har skattemæssige konsekvenser.

Din juridiske rådgiver gennem HELE forløbet

Behandling af et dødsbo kan være en tidskrævende og besværlig proces. Vi er til for dig, der gerne vil fokusere på noget andet og overlade møder, regnskab m.m. til os.

BS Arv og Skifte er Begravelses services eget rådgivningshus, hvor vi kun beskæftiger os med dødsbobehandling og derfor har samlet al ekspertise i ét hus. På den måde kan vi dække alle de behov, der opstår efter et dødsfald.

Sikkert forløb i en svær tid

Professionel juridisk rådgivning er din sikkerhed for et korrekt forløb ved en af livets svære oplevelser. Vi hjælper dig med at træffe vigtige beslutninger og sørger for, at de udføres korrekt og rettidigt.

 • Vi har egne bedemænd, der kan hjælpe med begravelsen
 • Vi har juridiske eksperter med speciale i dødsbobehandling
 • Vi gennemgår alle relevante aspekter omkring dødsboet med dig
 • Vi ansøger alle relevante tilskud, som du er berettiget til i forbindelse med dødsfaldet
 • Hele processen er forsikret

Dermed behøver du ikke selv gøre noget i forløbet, medmindre der er nogle opgaver, du helst selv vil tage dig af.

Tryghed og sikkerhed

Kontakt til Skifteretten Vi løser disse opgaver for dig Fast pris Klargøring og salg af ejendom Skifteformer Din juridiske rådgiver gennem HELE forløbet Sikkert forløb i en svær tid

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

  Aftal et møde

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Kom i kontakt

  Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

  Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.