Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Rødovre

Vores bedemand i Rødovre giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Rødovre er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Rødovre

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Meget hjælpsom Man lage ikke mærke til…”

Meget hjælpsom bedemand fra Rødovre, man lage ikke mærke til dem i kirken alt gik stille og rolig Stella Jensen

5 ud af 5 stjerner

Stella Jensen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Rødovre hjælpe dig med?

Står du over for at skulle planlægge en begravelse/bisættelse for en, der står dig nær? Hos Begravelses service har vi stor forståelse for, hvor uoverskueligt det kan virke oveni din sorg. Derfor tilbyder vores bedemand i Rødovre at stå for alt det praktiske, og vi yder råd og vejledning gennem hele forløbet.

Derudover hjælper vi dig også med de økonomiske spørgsmål og andre praktiske ting, du som pårørende til en afdød skal tage stilling til. På den måde kan du fokusere på at komme igennem din sorg i stedet.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Rødovre?

Hos Begravelses service går vi meget op i at møde vores medmennesker med stort menneskeligt overskud, empati og loyalitet. Dette er i vores øjne essentielt for, at du som pårørende til en afdød kan have tillid til, at vi som din bedemand på professionel vis klarer alt det praktiske i planlægningen af begravelsen/bisættelsen.

Samtidig yder vi menneskelig støtte og vejleder dig om de ting, du skal tage stilling til – f.eks. de økonomiske spørgsmål forbundet med dødsfaldet og begravelsen/bisættelsen. Dermed kan du fokusere på at komme igennem din egen sorg samtidig.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.