Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Begravelses service hjælper dig med en personlig afsked

Trygt
Lokalt
Døgnservice
search-cover

Hvordan får du hjælp til begravelsen?

Mange har nok en forestilling om, at en begravelse foregår på en bestemt måde, men en begravelse kan foregå på mange forskellige måder. Det afhænger altid af de pårørendes og evt. den afdødes ønsker, og en begravelse er dermed meget individuel.

Der kan f.eks. være forskel på, om du ønsker, at begravelsen skal foregå med eller uden kirke og med eller uden en ceremoni. Hos Begravelses service bruger vi nemlig ordet ’begravelse’ om både bisættelse (kremering) og begravelse i den traditionelle forstand, hvor kisten begraves på en kirkegård.

Derudover er der naturligvis forskel på, hvordan pårørende ønsker, at begravelsen skal foregå afhængigt at religion og livssyn. Dette tager vi også hensyn til.

Ønsker du Begravelses services hjælp til at arrangere en begravelse, kan du kontakte os enten via kontaktformularen eller ved at ringe til os døgnet rundt. Her vil vi kort spørge ind til din situation og dit behov, og så finder vi en bedemand nær dig, som kan fortælle dig om de forskellige muligheder samt guide og støtte dig hele vejen igennem.

Vi står altid klar til at hjælpe dig.

begravelse750x600

En ordentlig afsked

Det er hårdt at miste et menneske, der har betydet meget i vores liv, og vi ved, hvor vigtigt det er, at du som efterladt får sagt ordentligt farvel. Det er især vigtigt for, at du efterfølgende kan stå tilbage med følelsen af, at du gjorde det så godt som overhovedet muligt – i overensstemmelse med både den afdødes og dine og familiens ønsker. For en begravelse kan selvsagt ikke gøres om.

Begravelsen foregår ofte inden for 1-2 uger efter dødsfaldet, men den kan også udskydes, hvis der er brug det det.

Uanset hvilke ønsker du og familien har til begravelsen, hjælper vi med at få dem ført ud i livet.

begravelse2_750x600

Det personlige udtryk

Uanset hvilken måde du og familien ønsker at tage afsked på, vil musik, digte, breve, personlige taler og billeder/videoindslag bidrage til at sætte et unikt og personligt præg på ceremonien.

Eksempler på personlige aftryk kunne være tegninger fra børn og børnebørn samt dekoration af kisten og urnen. Dekoration af kisten kan være smukke blomster i yndlingsfarverne eller måske farverne fra “favoritholdet” igennem livet.

Alle ovenstående tiltag er noget, der kan gøres enten før, under eller efter ceremonien.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.