Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Lillerød

Vores bedemand i Lillerød hjælper med alt fra A-Z

Vores bedemand i Lillerød hjælper med at stable den bedst mulige afsked på benene

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
Bedemand i Lillerød

“Hvilken lettelse at få hjælp fra…”

Hvilken lettelse at få hjælp fra Begravelses Service i Lillerød. Ualmindelig god service, vejledning og medfølelse. Byrden blev gangske enkelt taget af skuldrene. Tusind tak.

5 ud af 5 stjerner
Referencebib
bse-cover-2

Hvad hjælper vores bedemand i Lillerød dig med?

Vi ved, at dét at skulle planlægge en begravelse eller en livsceremoni kan være svært, når man er overvældet af følelser. At miste et menneske er aldrig let, men vores bedemand i Lillerød gør alt for at skabe den bedste afsked, som overhovedet kan lade sig gøre.

Har du brug for hjælp til arv- og skifteret eller andre praktiske spørgsmål uden om ceremonien, hjælper vi dig selvfølgelig også med dette.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor er Begravelses services bedemand i Lillerød et godt valg?

Hos Begravelses service er du aldrig overladt til dig selv. Selv hvis du ønsker at varetage noget af planlægningen på egen hånd, er vores bedemand i Lillerød her altid for at rådgive dig i processen.

Vores fornemmeste opgave er at gøre afskeden med den, du har mistet, så god som overhovedet muligt. Det gør vi ved at møde dig med et professionelt mindset og stor empati, så kan føle dig tryg og sikker i en svær tid.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.