Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Nivå

Vores bedemand i Nivå ordner det praktiske fra lige fra A til Z

Vores bedemand i Nivå hjælper dig med alt før, under og efter begravelsen eller bisættelsen.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Nivå

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Vi var rigtig godt tilfreds med…”

Vi var rigtig godt tilfreds med Begravelses Service i Nivå. God service, imødekommende, støttende og meget hjælpsomme. Det var en god oplevelse i en svær stund.

5 ud af 5 stjerner

Naja

Referencebib
bse-cover-2

Hvad får du hjælp til af vores bedemand i Nivå?

Vores bedemand i Nivå kan hjælpe dig med alt det, som du har brug for hjælp til. Det er lige fra det følelsesmæssige aspekt til de overordnede ting som eksempelvis dødsbobehandling, hvor vi kan rådgive dig.

Naturligvis hjælper vi også med selve begravelsen, og hvad den indebærer lige fra sang-/salmevalg til valg af kiste eller urner, afhængig af om du vælger en bisættelse eller ej.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor skal valget falde på Begravelses services bedemand i Nivå?

En professionel tilgang til tingene fylder lige så meget som vores bedemands rummelighed og empati. Derfor kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om alt, der er behov for.

Vores vagthavende bedemand i Nivå kan afholde planlægningsmøde hos dig eller på kontoret, alt efter hvad der passer dig. Det vigtigste er, at du føler, du kan tage den bedst mulige afsked med den, du har mistet.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.