Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Nivå

Vores bedemand i Nivå ordner det praktiske fra lige fra A til Z

Vores bedemand i Nivå hjælper dig med alt før, under og efter begravelsen eller bisættelsen.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
Bedemand i Nivå

“Vi var rigtig godt tilfreds med…”

Vi var rigtig godt tilfreds med Begravelses Service i Nivå. God service, imødekommende, støttende og meget hjælpsomme. Det var en god oplevelse i en svær stund.

5 ud af 5 stjerner
Referencebib
bse-cover-2

Hvad får du hjælp til af vores bedemand i Nivå?

Vores bedemand i Nivå kan hjælpe dig med alt det, som du har brug for hjælp til. Det er lige fra det følelsesmæssige aspekt til de overordnede ting som eksempelvis dødsbobehandling, hvor vi kan rådgive dig.

Naturligvis hjælper vi også med selve begravelsen, og hvad den indebærer lige fra sang-/salmevalg til valg af kiste eller urner, afhængig af om du vælger en bisættelse eller ej.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor skal valget falde på Begravelses services bedemand i Nivå?

En professionel tilgang til tingene fylder lige så meget som vores bedemands rummelighed og empati. Derfor kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om alt, der er behov for.

Vores vagthavende bedemand i Nivå kan afholde planlægningsmøde hos dig eller på kontoret, alt efter hvad der passer dig. Det vigtigste er, at du føler, du kan tage den bedst mulige afsked med den, du har mistet.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.