Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Værløse

Vores bedemand i Værløse giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Værløse er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Værløse

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Professionel vejledning og hjertevarm…”

Professionel vejledning og hjertevarm støtte med tilrettelæggelse af bisættelse. Smukke bloster kan bestilles gennem bedemand. 5 (og gerne flere)Stjerner herfra til deres bedemand i Værløse.

5 ud af 5 stjerner

Christian

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Værløse hjælpe dig med?

Vores bedemand i Værløse kan hjælpe dig med hele forløbet, hvis du mister en, du har kær. Vi kan hente afdøde, så snart lægen har været der, og så kører vi personen til vores kapel, indtil begravelsen eller bisættelsen finder sted.

Vi holder også et planlægningsmøde sammen med dig, som enten kan foregå hos dig eller hos os. Ved planlægningsmødet gennemgår vi hele forløbet omkring begravelsen/bisættelsen og laver sammen en oversigt over de ting, du skal tage stilling til, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Værløse?

Begravelses service er mere end en bedemand; vi er din faste støtte fra start til slut og hjælper dig med såvel det praktiske som det mentale i hele processen omkring et dødsfald. Vi ønsker at hjælpe dig med alt det, du har brug for.

Vores støtte vil altid bygge på et stort menneskeligt overskud fra vores bedemænd/damer, som alle er drevet af at ville gøre en forskel for andre mennesker. Endelig kan du være sikker på, at vores loyalitet overfor dig aldrig svigter, og du kan have fuld tillid til, at vi hjælper dig bedst muligt.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.