Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Hillerød

Vores bedemand i Hillerød giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Hillerød er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Hillerød

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“God og behagelig oplevelse”

God og behagelig oplevelse. Man får den hjælp man skal bruge i en rolig tone En god og behagelig oplevelse i en svær tid.
Tak til Begravelses service i Hillerød

5 ud af 5 stjerner

Bent olaf clausen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Hillerød hjælpe dig med?

Det kan være svært at overskue alt det praktiske, når du står tilbage efter tabet af en, der stod dig nær. Vores bedemand i Hillerød hjælper dig med at holde overblikket og rådgiver dig om alt det, du skal tage stilling til.

Hos Begravelses service hjælper vi med alt fra afhentning af afdøde til planlægningen af begravelsen/bisættelsen og de efterfølgende spørgsmål om økonomi samt spørgsmål om f.eks. skifteret og pension. Vi kan også hjælpe dig med at søge økonomisk tilskud til begravelsen/bisættelsen.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Hillerød?

Vi er godt klar over, at et møde med os aldrig vil være ønskeligt, da anledningen i sagens natur er meget trist. Ikke desto mindre gør vi altid vores bedste for, at du føler dig tryg i vores selskab. Noget vi hos Begravelses service har stor erfaring med og sætter en stor ære i.

Det betyder også, at vores menneskelige værdier betyder lige så meget som vores professionelle, og alle vores bedemænd arbejder ud fra denne tankegang.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.