Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vallensbæk

Vores bedemand i Vallensbæk giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Vallensbæk er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Vallensbæk

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Meget fin og professionelt håndtering…”

Meget fin og professionelt håndtering af bisættelsen, forud og bagefter denne. Deres bedemand i Vallensbæk kan varmt anbefales

5 ud af 5 stjerner

Asker

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Vallensbæk hjælpe dig med?

Ved et indledende planlægningsmøde gennemgår vores bedemand i Vallensbæk de ting med dig, som du skal tage stilling til, hvis du netop har mistet en person, der stod dig nær. Nogle af tingene er du nok klar over, men andre er du måske ikke.

Vi hjælper dig blandt andet med at få afholdt en smuk begravelse eller bisættelse, men vi hjælper også med de efterfølgende spørgsmål om f.eks. valg af kiste og evt. urne, valg af gravsted og mulighed for økonomisk tilskud.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Vallensbæk?

Med Begravelses service får du en professionel bedemand med styr på alle regler og procedurer på området. Derudover tilbyder vi juridisk rådgivning om f.eks. testamente, behandling af dødsbo og spørgsmål til arv og lignende.

Udover vores store professionalisme tilbyder vi en medfølende og empatisk service, så du også får den rette mentale støtte i en svær tid. Denne støtte er mindst lige så vigtig for os, og du kan altid være sikker på at blive mødt af et stort menneskeligt overskud, når du er i kontakt med os.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.