Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Bispebjerg

Vores bedemand i Bispebjerg giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Bispebjerg er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Bispebjerg

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Når empati og professionalisme går op i en højere enhed.”

Jer rettede allerede dagen efter bisættelsen af min bror, en stor tak til Bispebjerg Begravelsesforretning, ved Maria Krarup for en gennemført empatisk og professionel gennemført højtidelighed. Mvh. Flemming S. Mortensen

5 ud af 5 stjerner

Flemming Mortensen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Bispebjerg hjælpe dig med?

Hos Begravelses service har vi stor forståelse for, hvor svært det kan være for de pårørende, når en person går bort. Udover at gå igennem sorgen over at have mistet en, der står dig nær, er der mange vigtige beslutninger, du skal tage stilling til.

Vi ved, at der ofte ikke er særligt meget overskud til disse ting, og derfor hjælper vores bedemand i Bispebjerg dig igennem hele forløbet. Vi hjælper dig både med at planlægge begravelsen/bisættelsen og de efterfølgende økonomiske spørgsmål.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Bispebjerg?

Jobbet som bedemand/dame kræver indlevelsesevne og ordentlighed, og det er i vores øjne noget, man enten har eller ikke har. Derudover kræver det stor professionalisme, gode logistiske evner og overblik – alt sammen noget, alle Begravelses services bedemænd har. Disse egenskaber er utroligt vigtige for, at du føler dig tryg i vores selskab.

Vi håber, vores både menneskelige og professionelle tilgang betyder, at du har tillid til, at vi klarer de praktiske opgaver for dig og rådgiver dig om bl.a. arv, tilskud og dødsbobehandling. I stedet kan du bruge dine kræfter på at komme igennem din sorg.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.