Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vanløse

Vores bedemand i Vanløse giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Vanløse er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Vanløse hjælpe dig med?

Planlægningen af en begravelse eller bisættelse for en person, der står dig nær, kan virke som et uoverstigeligt job, når du samtidig er i sorg.

Begravelses service ønsker derfor at gøre en forskel for dig som efterladt ved at være din faste støtte i hele det svære forløb.

Vores bedemand i Vanløse hjælper både med at arrangere begravelsen/bisættelsen samt de praktiske og økonomiske spørgsmål, der hører med til et dødsfald.

Vi er i Vanløse

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Gode samtaler”

Gode samtaler, klare aftaler og alt blev gennemført til tiden og prisen.
Tak til deres afdeling i Vanløse

5 ud af 5 stjerner

Jan

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Vanløse?

Vi ved godt, at Begravelses service ikke er den billigste bedemand i byen. Det er dog heller ikke et mål for os, da vi i stedet vil være den bedste. På den måde er du som efterladt sikret høj service og professionalisme.

Men vores tilgang er ikke udelukkende professionel; vi har nemlig også i høj grad en menneskelig tilgang til arbejdet som bedemand. Det betyder, at vi altid hjælper de efterladte ud fra værdierne om empati, loyalitet og stort menneskeligt overskud. Vi håber, at kombinationen af de to tilgange betyder, at du føler dig tryg ved, at vi varetager den praktiske del for dig.

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.