Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vanløse

Vores bedemand i Vanløse giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Vanløse er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Vanløse

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0006_Kim

Kim Holm

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Vanløse hjælpe dig med?

Planlægningen af en begravelse eller bisættelse for en person, der står dig nær, kan virke som et uoverstigeligt job, når du samtidig er i sorg.

Begravelses service ønsker derfor at gøre en forskel for dig som efterladt ved at være din faste støtte i hele det svære forløb.

Vores bedemand i Vanløse hjælper både med at arrangere begravelsen/bisættelsen samt de praktiske og økonomiske spørgsmål, der hører med til et dødsfald.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Vanløse?

Vi ved godt, at Begravelses service ikke er den billigste bedemand i byen. Det er dog heller ikke et mål for os, da vi i stedet vil være den bedste. På den måde er du som efterladt sikret høj service og professionalisme.

Men vores tilgang er ikke udelukkende professionel; vi har nemlig også i høj grad en menneskelig tilgang til arbejdet som bedemand. Det betyder, at vi altid hjælper de efterladte ud fra værdierne om empati, loyalitet og stort menneskeligt overskud. Vi håber, at kombinationen af de to tilgange betyder, at du føler dig tryg ved, at vi varetager den praktiske del for dig.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.