Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

En Vejledning til mine pårørende

Trygt
Lokalt
Døgnservice
minsidstevilje
min-sidste-vilje

Udfyld "Min sidste vilje"

At efterlade sig en skriftlig “min sidste vilje” er en vigtig handling, der sikrer, at dine ønsker og præferencer respekteres og følges, når den tid kommer. Det hjælper dine nærmeste med at træffe beslutninger på dine vegne og gør processen mere overskuelig i en ellers følelsesladet tid.

Du kan downloade "Min sidste vilje" her eller ringe til os og bestille dokumentet med posten.

Hjælp til dine pårørende

Her er nogle vigtige overvejelser, du kan inkludere i din "min sidste vilje"

Gravsted og Begravelsesceremoni:

Angiv dine præferencer for begravelse eller kremering, stedet for din sidste hvile, typen af ceremoni, musik, blomster og andre specifikke ønsker, du måtte have for at gøre ceremonien personlig.

Gravsted og Mindesten:

Ønsker du et anonymt gravsted, eller vil du gerne have en lille plads, hvor dine pårørende kan besøge? Udtryk dine ønsker til design og inskription på din mindesten, for at reflektere dit liv og din personlighed på en betydningfuld måde.

Dine Ejendele:

Angiv, hvordan dine personlige og værdifulde ejendele skal fordeles blandt familie og venner, for at undgå konflikter og sikre, at dine ejendele går til dem, du ønsker.

Personlige Beskeder:

Overvej at inkludere personlige beskeder til dine nærmeste, hvori du kan udtrykke din kærlighed, taknemmelighed og afskedshilsner.

Juridisk Gyldighed:

Sørg for at din "min sidste vilje" er juridisk gyldig og opdateret, så den klart og præcist afspejler dine aktuelle ønsker og situation.

At have en "min sidste vilje" er ikke kun en gave til dig selv – så du kan hvile trygt med visheden om, at dine ønsker bliver opfyldt – men også en gave til dine efterladte, der får en vejledning i, hvordan de kan ære dit liv og din arv på den mest respektfulde og kærlige måde.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.