Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Min sidste vilje - Har du ønsker til din egen begravelse?

Trygt
Lokalt
Døgnservice
search-cover
gravsten750x600

Afdødes ønsker til planlægning af egen afsked

Min sidste vilje er din mulighed for at planlægge din egen begravelse eller bisættelse. Efterlad en vejledning til dine pårørende, så de ved hvad de skal gøre, og hvad dine ønsker er. Udfyld vores digitale dokument og gem det enten online eller fysisk.

Uanset om I har talt åbent om døden i familien, er det altid en støtte for de efterladte at vide, at de beslutninger, der bliver taget, er i overensstemmelse med dine egne ønsker. Det gælder alt fra valg af gravsted til dekorationer.

Du kan hente "Min Sidste Vilje" ved at trykke på knappen eller ringe til os og bestille den.

Hvad indebærer “Min sidste vilje” skemaet?

Vi skal alle dø…  og uanset om vores død indtræffer ventet eller uventet, begynder en ny hverdag for de pårørende, vi efterlader os.

For at denne svære periode ikke skal starte med, at de efterladte skal have spekulationer om, hvilke tanker vi selv har gjort os om, hvad der skal ske efter vores død, har alle mulighed for at udfylde dokumentet ”Min sidste vilje”.

Du skal være opmærksom på, at det ofte ikke er nok, at dine ønsker til begravelsen er indføjet i dit testamente. Dette skyldes, at testamentet ofte først bliver åbnet, efter begravelsen/bisættelsen har fundet sted.

Det er derfor vigtigt, at et Min sidste vilje dokument ligger et sted, hvor det vil blive fundet inden begravelsen/bisættelsen. Læg for eksempel min sidste vilje dokumentet sammen med dine personlige papirer, når du har udfyldt og underskrevet det.

Hos Begravelses Service betragter vi Min sidste vilje som den afdødes tilkendegivelse af, hvordan forløbet efter døden skal være – og ikke som en tilkendegivelse af, at det skal udføres af en bestemt bedemand.

De efterladte kan derfor henvende sig hos Begravelses service, uanset hvor et dokumentet med den afdødes sidste ønsker er kommet fra.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.