Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Taastrup

Vores bedemand i Taastrup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Taastrup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Taastrup

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Rar professionel service”

Rar professionel service fra deres ansatte i Taastrup. Sørgede for vores specielle ønsker .

5 ud af 5 stjerner

Lis

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Taastrup hjælpe dig med?

Pårørende til en afdød person står ofte tilbage med en lang række spørgsmål oveni selve planlægningen af begravelsen/bisættelsen. Disse spørgsmål kunne f.eks. være, hvilke blomster og gravstedstype du skal vælge, om asken skal spredes ud over vandet, og om du kan få økonomisk støtte til begravelsen/bisættelsen.

Vores bedemand i Taastrup hjælper dig med at få svar på alle dine spørgsmål. Derudover er vi din professionelle og menneskelige støtte hele vejen igennem.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Taastrup?

Som bedemænd træder vi ind i dit liv på et sårbart tidspunkt, og det har vi hos Begravelses service stor respekt for. Vi er fuldt ud opmærksomme på, at det kræver nogle helt bestemte karaktertræk som empati, indlevelsesevne, loyalitet og stort menneskeligt overskud.

Udover vores menneskelige tilgang vil du også blive mødt af stor professionalisme både i forhold til planlægningen af begravelsen/bisættelsen og de efterfølgende juridiske og økonomiske spørgsmål. 

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.