Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Taastrup

Vores bedemand i Taastrup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Taastrup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Taastrup

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Rar professionel service”

Rar professionel service fra deres ansatte i Taastrup. Sørgede for vores specielle ønsker .

5 ud af 5 stjerner

Lis

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Taastrup hjælpe dig med?

Pårørende til en afdød person står ofte tilbage med en lang række spørgsmål oveni selve planlægningen af begravelsen/bisættelsen. Disse spørgsmål kunne f.eks. være, hvilke blomster og gravstedstype du skal vælge, om asken skal spredes ud over vandet, og om du kan få økonomisk støtte til begravelsen/bisættelsen.

Vores bedemand i Taastrup hjælper dig med at få svar på alle dine spørgsmål. Derudover er vi din professionelle og menneskelige støtte hele vejen igennem.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Taastrup?

Som bedemænd træder vi ind i dit liv på et sårbart tidspunkt, og det har vi hos Begravelses service stor respekt for. Vi er fuldt ud opmærksomme på, at det kræver nogle helt bestemte karaktertræk som empati, indlevelsesevne, loyalitet og stort menneskeligt overskud.

Udover vores menneskelige tilgang vil du også blive mødt af stor professionalisme både i forhold til planlægningen af begravelsen/bisættelsen og de efterfølgende juridiske og økonomiske spørgsmål. 

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.