Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vestsjælland

Vores bedemand på Vestsjælland er med dig hele vejen

Vores bedemand på Vestjælland hjælper dig med trygt at planlægge afskeden med din nære og formidler kontakten med skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bedemand_forside1900x800

Vi er i Vestsjælland

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

hc_hansen

Hans Christian Hansen

Rådgiver

brian_rasmussen

Brian Rasmussen

Rådgiver

“Vi hade en super god oplevelse med…”

Vi hade en super god oplevelse med jeres hjælp i forbindelse med min kones død og vores børns mor så tusind tak for hjælpen til de ansatte i Vestsjælland. Kjeld Wulff

5 ud af 5 stjerner

Kjeld

To mennesker smiler til kameraet
Kistemager arbejder på en kiste

Hvordan kan vores bedemand på Vestsjælland hjælpe dig?

Har du for nylig mistet en, du havde kær, er der mange ting at bearbejde og tage stilling til. Det er her, vores bedemand på Vestsjælland kommer på banen. Vi kan nemlig hjælpe dig med alle de praktiske ting i forbindelse med planlægning af enten begravelse eller bisættelse. Derudover kan vi vejlede dig gennem forløbet med skifteretten.

Vores førsteprioritet er at støtte dig gennem forløbet, så det bliver så trygt for dig som muligt. Vi møder dig med stor empati og omsorg, så du roligt kan lade os om de praktiske gøremål. Vi kan hjælpe med begravelse i hvilken som helst af de mindre byer på Vestsjælland.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Planlægning af begravelse og bisættelse

Vi guider dig gennem planlægningen, så det bliver en unik og personlig afsked, hvor intet bliver glemt.

Kontakt en rådgiver hos Begravelses service døgnet rundt.

Find inspiration

At dekorere en kiste er en smuk og personlig måde at minde den afdøde på, og mulighederne er mange.

I dag er der mange muligheder – brug derfor lidt tid på denne side til at se mulighederne og lad dig inspirere af de smukke og kreative forslag.

Kvalitet og den rette løsning

Der kan være stor forskel på, hvor meget økonomi man som pårørende har mulighed for at bruge på en begravelse. Du bestemmer selv, hvor omfattende den skal være, og vi hjælper med at arrangere lige præcis den begravelse, der passer til dine og afdødes ønsker

Kistemager bygger en kiste
Blomsterdekoratør laver en buket

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Økonomisk overblik

Når en pårørende går bort, er der mange økonomiske aspekter at tage højde for ud over selve begravelsen. Hos Begravelses service hjælper vi dig med at få et klart økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Rådgivning om Udgifter og Tilskud

Vi tilbyder juridisk rådgivning og hjælp til dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Vores dygtige juridiske rådgivere guider dig gennem hele forløbet i skifteretten.

Vi hjælper dig med at søge betaling af begravelsen via boet, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

Kontakt os for at få et overblik over begravelsen, og hvordan vi kan gøre det mere overkommeligt for dig.

Kvinde læser i et dokument
Kvinde læser dokumenter
To mennesker kigger på en computerskærm

Sådan foregår planlægningen typisk

Hos Begravelses service planlægger vi altid efter de ønsker, der er til bisættelsen eller begravelsen. Det kan være familiens ønsker såvel som den afdødes egne. Uanset jeres budget og behov kan I trygt overlade alt det praktiske til os.

Intet er vigtigere for os end at give jer den bedste afsked som overhovedet muligt. Derfor har vi åbent døgnet rundt, så du let kan få fat i os. Er du i en situation, hvor økonomisk støtte er nødvendig, kan vi også hjælpe dig med at søge tilskud.

rustvogn-bedemand

Skal du bruge en bedemand nær Høng, Gørlev eller Reersø?

Uanset om du har brug for en begravelse i Gørlev, en bisættelse i Høng eller blot vil høre om dine muligheder, kan vi vejlede dig gennem forløbet.

Du kan blandt andet få hjælp af en bedemand i Gørlev, Kirke Helsinge og Torpe, da vi dækker hele Vestsjælland. Har du brug for mere støtte, end du kan få gennem et telefonopkald, besøger vi dig også gerne personligt.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.