Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vestsjælland

Vores bedemand på Vestsjælland er med dig hele vejen

Vores bedemand på Vestjælland hjælper dig med trygt at planlægge afskeden med din nære og formidler kontakten med skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Vestsjælland

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

hc_hansen

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Vi hade en super god oplevelse med…”

Vi hade en super god oplevelse med jeres hjælp i forbindelse med min kones død og vores børns mor så tusind tak for hjælpen til de ansatte i Vestsjælland. Kjeld Wulff

5 ud af 5 stjerner

Kjeld

Referencebib
bse-cover-2

Hvordan kan vores bedemand på Vestsjælland hjælpe dig?

Har du for nylig mistet en, du havde kær, er der mange ting at bearbejde og tage stilling til. Det er her, vores bedemand på Vestsjælland kommer på banen. Vi kan nemlig hjælpe dig med alle de praktiske ting i forbindelse med planlægning af enten begravelse eller bisættelse. Derudover kan vi vejlede dig gennem forløbet med skifteretten.

Vores førsteprioritet er at støtte dig gennem forløbet, så det bliver så trygt for dig som muligt. Vi møder dig med stor empati og omsorg, så du roligt kan lade os om de praktiske gøremål. Vi kan hjælpe med begravelse i hvilken som helst af de mindre byer på Vestsjælland.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Sådan foregår planlægningen typisk

Hos Begravelses service planlægger vi altid efter de ønsker, der er til bisættelsen eller begravelsen. Det kan være familiens ønsker såvel som den afdødes egne. Uanset jeres budget og behov kan I trygt overlade alt det praktiske til os.

Intet er vigtigere for os end at give jer den bedste afsked som overhovedet muligt. Derfor har vi åbent døgnet rundt, så du let kan få fat i os. Er du i en situation, hvor økonomisk støtte er nødvendig, kan vi også hjælpe dig med at søge tilskud.

rustvogn-bedemand

Skal du bruge en bedemand nær Høng, Gørlev eller Reersø?

Uanset om du har brug for en begravelse i Gørlev, en bisættelse i Høng eller blot vil høre om dine muligheder, kan vi vejlede dig gennem forløbet.

Du kan blandt andet få hjælp af en bedemand i Gørlev, Kirke Helsinge og Torpe, da vi dækker hele Vestsjælland. Har du brug for mere støtte, end du kan få gennem et telefonopkald, besøger vi dig også gerne personligt.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.