Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Hvad koster en begravelse?

Trygt
Lokalt
Døgnservice
search-cover
oekonomi750x600

Du bestemmer, hvor omfattende begravelsen skal være

Der kan være stor forskel på, hvor meget økonomi man som pårørende har mulighed for at bruge på en begravelse. Du bestemmer selv, hvor omfattende den skal være, og vi hjælper med at arrangere lige præcis den begravelse, der passer til dine og afdødes ønsker.

Udgifterne til begravelsen skal betales af boet efter den afdøde. Det betyder, at du som pårørende kun skal dække de udgifter, som IKKE kan betales fra afdødes konto. Udover midler fra dødsboet er mange berettiget til begravelseshjælp, som Begravelses service hjælper dig med at ansøge.

Prisen på en begravelse hos Begravelses service varierer, alt efter hvad du ønsker skal indgå, og hvordan den skal forløbe. Det kan du læse mere om på siden her.

Når du kontakter en bedemand fra Begravelses service, vil du altid få prisoverslag på netop det forløb, du ønsker. Du får også et møde med en juridisk rådgiver fra vores arv- og skifterådgivning som hjælper dig med overblik over økonomien og finansiering af begravelsesudgifterne.

rustvogn-bedemand

Priser hos Begravelses service

Der er ikke to mennesker, der er ens. Derfor er der heller ikke to begravelser, der er ens.

Hos Begravelses service bestræber vi os altid på at planlægge netop den begravelse og det forløb, der passer bedst til dine og afdødes ønsker. Det er ikke ensbetydende med, at vi ikke ønsker at matche priserne på markedet - Ofte kan vi faktisk være billigere end de priser, der kan findes på nettet, da disse tit udelader eksterne udgifter eller ydelser, som har stor indvirken på forløbet.

Faste priser og pakketilbud som findes på nettet, tager heller ikke hensyn til skifteformen, hvilket har meget stor betydning for den samlede udgift til begravelsen. Derfor er rådgivning om skifteform en fast del af vores service

Referencebib

Pris og finansiering af begravelsesudgifter

Vi har bevidst valgt, at tage udgangspunkt i de pårørendes konkrete ønsker via et personligt møde. Mødet kan foregår hos os eller hos dig. Her finder vi sammen den rigtige løsning til den rigtige pris.

Du vil altid få et prisoverslag inklusiv de eksterne udgifter (for eksempel kremering, gravsted og blomster) og tilskud, inden vi går i gang med at planlægge det ønskede forløb.

Prisen hos Begravelses service vil altid indeholde ALLE ydelser, så der ikke kommer ekstraregninger på “skjulte” ydelser i forløbet. Vi har kontorer fordelt Sjælland, hvilket betyder at vores service altid er lokal og til lokal takst.

Vores afdeling for arv- og skifterådgivning hjælper dig med finansiering af begravelsen indtil forløbet i skifteretten er afsluttet.

Herunder kan du se nogle eksempler på priserne hos Begravelses service

Eksempler på begravelsesforløb

Klassisk begravelse

 • Personlig rådgiver, der udfører alle opgaver i forløbet
 • Planlægning af begravelse i kirke eller kapel
 • Bestilling og koordinering med kirkegård og krematorie
 • Anmeldelse af dødsfald til personregistreringsmyndighed
 • Anmeldelse til kommune og skifteretten
 • Ansøgning af begravelseshjælp
 • Møde med juridisk rådgiver om finansiering og behandling af dødsboet ved skifteretten (Bobehandling)
 • Møde med sorgcoach Charlotte Linnebjerg
 • Ilægning i kiste
 • Begravelse på hverdag
 • 2 kørsler inkl. 20 km
 • Hvid klassisk kiste med polstring, dyne og pude
 • Blomsterdekoration til kisten
 • BAMBUS - urne udført i miljørigtige bambusfibre

Fra kr. 16.915

Bæredygtig begravelse

 • Personlig rådgiver, der udfører alle opgaver i forløbet
 • Planlægning af begravelse i kapel
 • Bestilling og koordinering med kirkegård og krematorie
 • Anmeldelse af dødsfald til personregistreringsmyndighed
 • Anmeldelse til kommune og skifteretten
 • Ansøgning af begravelseshjælp
 • Møde med juridisk rådgiver om finansiering og behandling af dødsboet ved skifteretten (Bobehandling)
 • Møde med sorgcoach Charlotte Linnebjerg
 • Ilægning i kiste
 • Begravelse på hverdag
 • 1 kørsel inkl. 20 km
 • "Orbit" - Bæredygtigt kiste alternativ til en standard trækiste
 • BAMBUS - urne udført i miljørigtige bambusfibre

Fra kr. 15.520

Begravelse uden ceremoni

 • Personlig rådgiver, der udfører alle opgaver i forløbet
 • Bestilling og koordinering med kirkegård og krematorie
 • Anmeldelse af dødsfald til personregistreringsmyndighed
 • Anmeldelse til kommune og skifteretten
 • Ansøgning af begravelseshjælp
 • Møde med juridisk rådgiver om finansiering og behandling af dødsboet ved skifteretten (Bobehandling)
 • Møde med sorgcoach Charlotte Linnebjerg
 • Ilægning i kiste
 • 1 kørsel inkl. 20 km på hverdag
 • BASIS - Ubehandlet kiste til transport
 • BIO - urne i plantefibre

Fra kr. 11.020

Pris på begravelse og bisættelse

Få et uforpligtende tilbud fra Begravelses service

Da der er stor forskel på hvad du som pårørende har brug for hjælp til, anbefaler vi dig altid, at kontakte os med dine spørgsmål. Vores rådgiver kan ud fra dine ønsker lave et tilbud på netop de ydelser, du gerne vil have hjælp til. Herudover kan vi rådgive dig om tilskud og mulighed for finansiering af udgifterne til begravelsen.

Herunder kan du læse ofte stillede spørgsmål om prisen på en begravelse.

Ofte stillede spørgsmål om priser for bedemand og begravelse

Kan jeg tale med jer, inden jeg bestiller en begravelse?

Ja - du kan altid kontakte Begravelses service og få en snak om det forløb, du står foran. Du får i denne forbindelse et uforpligtende tilbud på de samlede udgifter samt et overblik over, hvilke tilskud du kan forvente. Vi har døgnservice alle dage, og du kan ringe til os på 70 11 24 07.

Er der andre udgifter end til bedemanden?

Ja - udover de nævnte priser på denne hjemmeside er der udgifter til for eksempel kremering og gravsted. Disse priser varierer fra kommune til kommune. Begravelses service oplyser altid disse priser på prisoverslaget.

Kan jeg få støtte til udgifterne i forbindelse med begravelsen?

Der er forskellige tilskudsmuligheder i forbindelse med en begravelse. Den bedst kendte er begravelseshjælp, som udbetales af Udbetaling Danmark. Herudover kan der være en række andre støttemuligheder og indtægter til dødsboet. Begravelses service hjælper dig naturligvis med at søge disse ordninger.

Er der forskellige priser afhængig af, om afdøde var medlem af Folkekirken eller ej?

Hos Begravelses service er udgifterne de samme, uanset om afdøde var medlem af Folkekirken eller ej. Kommunale ydelser som for eksempel kremering og leje af kapel er ligeledes ens. Kommunale kirkegårde skelner ikke mellem medlem/ikke-medlem. Kirkegårde, der er drevet af en lokal kirke, kan have højere takster for et gravsted, såfremt afdøde ikke var medlem af Folkekirken.

Er det dyrere at købe blomster og gravsten igennem Begravelses service?

Nej - vi er ikke et fordyrende led, når du vælger at købe ydelser igennem os. Vi har gode aftaler med en række kvalitetsleverandører.

Er Begravelses service dyrere end andre bedemænd?

Nej - vi tilbyder både helt enkle og mere kostelige begravelser. Vi hjælper dig altid med at lave begravelsen inden for den omkostningsramme, der passer dig.

Kan begravelsen blive dyrere end først antaget?

Nej - ikke når du vælger os. Vi giver dig altid et skriftligt prisoverslag, når vi ved, hvilken begravelse vi skal arrangere for dig.

Er Begravelses service et trygt valg?

Vi bestræber os altid på at hjælpe dig bedst muligt i forhold til dine behov ved begravelsen. Alle familier har forskellige behov. Vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme jer – uanset omkostningsramme.

Begravelses service har fulgt retningslinjerne i den europæiske kvalitetsstandard (DS/EN15017) siden 2007. Vi samler trådene for dig i forløbet og sørger for alle praktiske opgaver og planlægning, således at du kan fokusere på netop det, der er vigtigt for dig.

Kan jeg selv løse nogle af opgaverne omkring begravelsen?

Ja - du kan selv udføre mange af opgaverne, hvis du ønsker det. Vi giver dig gerne råd om, hvordan du skal gribe det an.

Skal jeg indrykke en annonce i avisen?

Du vælger selv, om der skal indrykkes en annonce i avis eller online.

Hvornår skal jeg betale regningen?

Normalt sender vi dig en faktura inden for en uge efter begravelsen. Herefter har du 8 dage til at betale. Hvis du vælger, at vi skal hjælpe dig med behandling af dødsboet efter begravelsen, søger vi betaling via dødsboet og ansøger offentlige tilskud. Du får på den måde kredit i hele behandlingsperioden og skal først betale en evt. restsaldo, når vi afslutter boets behandling ved skifteretten.

Kan begravelsesregningen betales fra afdødes konto?

Mange banker i Danmark tilbyder at betale begravelsesfakturaen, inden dødsboet er opgjort. Det betyder, at du kan sende fakturaen til afdødes bank og bede dem betale inden for fristen. Dette forudsætter, at der er dækning for fakturaen på afdødes konto. På denne måde skal du ikke selv lægge ud for begravelsesudgifterne.

Kan jeg få henstand på betaling af fakturaen?

Ja - hvis du bestiller dødsbobehandling hos os, opnår du automatisk kredit på betaling, indtil boet er afsluttet. Du kan også lave en aftale om betalingshenstand eller en afdragsaftale. Vi hjælper dig naturligvis med at ansøge begravelseshjælpen i denne forbindelse.

Hvad er jeres rente ved henstand af betaling eller afdragsaftale?

Renten er 0,67% pr. påbegyndt måned.

Priser for bedemand og begravelse

Ofte stillede spørgsmål om priser for bedemand og begravelse
skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

  Aftal et møde

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Kom i kontakt

  Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

  Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.