Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Slagelse

Vores bedemand i Slagelse giver dig tryghed og omsorg

Det er svært at miste en person, som du holder af, og planlægningen af begravelsen/bisættelsen kan være meget uoverskueligt. Vores bedemand i Slagelse er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med alt det praktiske samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bedemand_forside1900x800
Kistemager arbejder på en kiste

Hvad kan vores bedemand i Slagelse hjælpe dig med?

Når vi som mennesker mister en, som vi holder af, er der ofte en tilhørende sorg, som gør de praktiske ting omkring en begravelse/bisættelse uoverskuelige. Vores bedemand i Slagelse har derfor et stort ønske om at hjælpe dig med planlægningen af en begravelse eller bisættelse, så du ikke skal tænke på de praktiske dele.

I Slagelse har vi to bedemænd, som tager sig tid til at lytte, støtte, vejlede og rådgive dig igennem hele perioden. Vi hjælper dig med selve planlægningen af begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende økonomiske spørgsmål. Du er helt sikkert klar over nogle af tingene i forvejen, men der er garanteret også nogle ting, du ikke er klar over, som vi kan hjælpe med. Vi har døgnservice, og du kan altid komme i kontakt med os.

Vi er i Slagelse

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

hc_hansen

Hans Christian Hansen

Rådgiver

brian_rasmussen

Brian Rasmussen

Rådgiver

“God og forstående service”

God og forstående service. Nemme at kommunikere med. overholder alle aftaler, og kommer til aftalt tid.
Tak til deres ansatte i Slagelse

5 ud af 5 stjerner

Kim

To mennesker smiler til kameraet

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Planlægning af begravelse og bisættelse

Vi guider dig gennem planlægningen, så det bliver en unik og personlig afsked, hvor intet bliver glemt.

Kontakt en rådgiver hos Begravelses service døgnet rundt.

Find inspiration

At dekorere en kiste er en smuk og personlig måde at minde den afdøde på, og mulighederne er mange.

I dag er der mange muligheder – brug derfor lidt tid på denne side til at se mulighederne og lad dig inspirere af de smukke og kreative forslag.

Kvalitet og den rette løsning

Der kan være stor forskel på, hvor meget økonomi man som pårørende har mulighed for at bruge på en begravelse. Du bestemmer selv, hvor omfattende den skal være, og vi hjælper med at arrangere lige præcis den begravelse, der passer til dine og afdødes ønsker

Kistemager bygger en kiste
Blomsterdekoratør laver en buket

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Økonomisk overblik

Når en pårørende går bort, er der mange økonomiske aspekter at tage højde for ud over selve begravelsen. Hos Begravelses service hjælper vi dig med at få et klart økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Rådgivning om Udgifter og Tilskud

Vi tilbyder juridisk rådgivning og hjælp til dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Vores dygtige juridiske rådgivere guider dig gennem hele forløbet i skifteretten.

Vi hjælper dig med at søge betaling af begravelsen via boet, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

Kontakt os for at få et overblik over begravelsen, og hvordan vi kan gøre det mere overkommeligt for dig.

Kvinde læser i et dokument
Kvinde læser dokumenter
To mennesker kigger på en computerskærm

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Slagelse?

Når man mister en person, der har stået en nær, er der som tæt pårørende mange praktiske ting, som man skal forholde sig til, samtidig med at man er i sorg. Her kan samarbejdet med vores bedemand fra Slagelse kan være en stor hjælp, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du benytter vores bedemand fra Slagelse.

Hos Begravelses service i Slagelse er vi meget bevidste om, at rollen som bedemand kræver stor empati, loyalitet og menneskeligt overskud overfor de pårørende, vi hjælper. Du er derfor sikker på at blive mødt ud fra de samme principper, når du kontakter os. Forhåbentligt betyder det, at du kan hvile i, at vi står for alt det praktiske og sørger for en mindeværdig og smuk afsked.

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

Hvad kan en bedemand hjælpe med?

En bedemand hjælper med mange forskellige ting i forbindelse med en begravelse/bisættelse. Særligt hjælper en bedemand med planlægningen af selve begravelsen eller bisættelsen samt udfyldelse af vigtige dokumenter. Derudover kan bedemanden hjælpe med kiste, blomster, gravsten, dødsannoncer og meget mere, som du kan læse mere om her.

Hvem henter de afdøde?

Den person, der typisk afhenter den afdøde, er bedemanden, som ligeledes hjælper og rådgiver de pårørende i den svære tid. Bedemanden hjælper med de praktiske ting ved dødsfald samt selve planlægningen af begravelsen/bisættelsen.

Spørgsmål

Hvad kan en bedemand hjælpe med? Hvem henter de afdøde?

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.