Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Slagelse

Vores bedemand i Slagelse giver dig tryghed og omsorg

Det er svært at miste en person, som du holder af, og planlægningen af begravelsen/bisættelsen kan være meget uoverskueligt. Vores bedemand i Slagelse er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med alt det praktiske samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Slagelse hjælpe dig med?

Når vi som mennesker mister en, som vi holder af, er der ofte en tilhørende sorg, som gør de praktiske ting omkring en begravelse/bisættelse uoverskuelige. Vores bedemand i Slagelse har derfor et stort ønske om at hjælpe dig med planlægningen af en begravelse eller bisættelse, så du ikke skal tænke på de praktiske dele.

I Slagelse har vi to bedemænd, som tager sig tid til at lytte, støtte, vejlede og rådgive dig igennem hele perioden. Vi hjælper dig med selve planlægningen af begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende økonomiske spørgsmål. Du er helt sikkert klar over nogle af tingene i forvejen, men der er garanteret også nogle ting, du ikke er klar over, som vi kan hjælpe med. Vi har døgnservice, og du kan altid komme i kontakt med os.

Vi er i Slagelse

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

hc_hansen

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“God og forstående service”

God og forstående service. Nemme at kommunikere med. overholder alle aftaler, og kommer til aftalt tid.
Tak til deres ansatte i Slagelse

5 ud af 5 stjerner

Kim

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Slagelse?

Når man mister en person, der har stået en nær, er der som tæt pårørende mange praktiske ting, som man skal forholde sig til, samtidig med at man er i sorg. Her kan samarbejdet med vores bedemand fra Slagelse kan være en stor hjælp, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du benytter vores bedemand fra Slagelse.

Hos Begravelses service i Slagelse er vi meget bevidste om, at rollen som bedemand kræver stor empati, loyalitet og menneskeligt overskud overfor de pårørende, vi hjælper. Du er derfor sikker på at blive mødt ud fra de samme principper, når du kontakter os. Forhåbentligt betyder det, at du kan hvile i, at vi står for alt det praktiske og sørger for en mindeværdig og smuk afsked.

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

Hvad kan en bedemand hjælpe med?

En bedemand hjælper med mange forskellige ting i forbindelse med en begravelse/bisættelse. Særligt hjælper en bedemand med planlægningen af selve begravelsen eller bisættelsen samt udfyldelse af vigtige dokumenter. Derudover kan bedemanden hjælpe med kiste, blomster, gravsten, dødsannoncer og meget mere, som du kan læse mere om her.

Hvem henter de afdøde?

Den person, der typisk afhenter den afdøde, er bedemanden, som ligeledes hjælper og rådgiver de pårørende i den svære tid. Bedemanden hjælper med de praktiske ting ved dødsfald samt selve planlægningen af begravelsen/bisættelsen.

Spørgsmål

Hvad kan en bedemand hjælpe med? Hvem henter de afdøde?

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.