Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Slagelse

Vores bedemand i Slagelse giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Slagelse er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
frits_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Slagelse

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Bedemand

“God og forstående service”

God og forstående service. Nemme at kommunikere med. overholder alle aftaler, og kommer til aftalt tid.
Tak til deres ansatte i Slagelse

5 ud af 5 stjerner

Kim

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Slagelse hjælpe dig med?

Planlægningen af en begravelse eller bisættelse kan virke meget uoverskuelig, når du selv er i sorg. Derfor hjælper vores bedemand i Slagelse dig med støtte og vejledning fra start til slut, når du har mistet en, der står dig nær.

Vi hjælper både med selve planlægningen af begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende økonomiske spørgsmål. Du er sikkert klar over nogle af tingene, men der er nok også nogle ting, du måske ikke var klar over.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Slagelse?

Når du har mistet en person, der står dig nær, er der som tæt pårørende mange praktiske ting at gøre og tænke over, samtidig med du selv er i sorg. Det er her, hvor samarbejdet med en bedemand er en stor hjælp, og det er vigtigt, du føler dig tryg i personens selskab.

Hos Begravelses service er vi meget bevidste om, at rollen som bedemand kræver stor empati, loyalitet og menneskeligt overskud over for dem, vi hjælper. Derfor er du sikker på at blive mødt ud fra disse principper, når du kontakter os. Forhåbentlig betyder det, at du kan hvile i, at vi står for alt det praktiske for dig, og at du dermed kan fokusere på din egen sorg.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.