Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Amager/København S

Vores bedemand på Amager/København S giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand på Amager/København S er med dig gennem hele den svære periode, og hjælper dig med planlægningen af begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald. Vi har døgnservice, så du kan altid komme i kontakt med os i den svære tid.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand på Amager/København S hjælpe dig med?

Når du står midt i den sårbare situation at have mistet en du har kær, kan planlæggelsen af en begravelse/bisættelse virke meget uoverskuelig oveni sorgen. I den hårde tid vil vi støtte, vejlede og rådgive dig igennem hele processen og besvare de praktiske og økonomiske spørgsmål, der vil komme.

I afdelingen på Amager/København S har vi fire bedemænd, som vil være behjælpelig med planlægningen af en smuk og mindeværdig afsked. Vi har et stort ønske om, at du føler dig tryg igennem hele processen og får den ønskede begravelse/bisættelse på Amager.

Vores bedemand på Amager/København S står altid til rådighed, hvis der skulle komme spørgsmål.

Vi er på Amager – København S

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Vi fik en meget behagelig og kompetent…”

Vi fik en meget behagelig og kompetent hjælp, hvor Arne fra Amager/København S bestræbte sig på at hjælpe os på alle tænkelige måder. Stor ros og taknemmelighed for hans støtte. Det var en indsats med hjertet. Tak!

5 ud af 5 stjerner

Anne Klinte

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1
Bedemand

Begravelsesservice på Amager/København S

Som pårørende til en person, der er gået bort, er der mange ting at tage stilling til oveni sorgen, og vi forstår hvor svært, det kan være. Vores bedemand på Amager/København S har et stort ønske om at hjælpe dig, så du har overskud til at arbejde med din sorg. Hvis du ønsker det, kan vi være din faste støtte igennem hele forløbet.

Hos Begravelses service lægger vi en stor ære og respekt i at planlægge begravelsen/bisættelsen, så du kan få taget den ønskede afsked.  Du vil altid blive mødt af loyalitet, empati, stort menneskeligt overskud og en høj grad af professionalisme fra vores bedemand på Amager/København S. Vi ønsker, at vores menneskelige og professionelle tilgang får dig til at være tryg i, at vi nok skal tage os af alt det praktiske.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Hvad koster en begravelse?

Prisen på en begravelse/bisættelse afhænger af forskellige ting, hvilket gør det svært at komme med en konkret pris. Priserne varierer alt efter kistevalg, blomster, gravsten mm. Mange bliver derfor overrasket af prisen og arbejdet omkring planlægningen. Begravelsesservise hjælper med alt det praktiske, og du kan læse mere om priserne her.

Hvordan foregår begravelse?

Ved en traditionel begravelse bliver den afdøde efter en afskedsceremoni i kirken sænket ned i graven på en kirkegård.

Hvad er en bisættelse?

Ligesom ved en begravelse bliver der afholdt en afskedsceremoni i kirken. Herefter bliver den afdøde kørt på et krematorium for at blive brændt.

Spørgsmål

Hvad koster en begravelse? Hvordan foregår begravelse? Hvad er en bisættelse?

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.