Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Amager/København S

Vores bedemand på Amager/København S giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand på Amager/København S er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er på Amager – København S

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0006_Kim

Kim Holm

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Vi fik en meget behagelig og kompetent…”

Vi fik en meget behagelig og kompetent hjælp, hvor Arne fra Amager/København S bestræbte sig på at hjælpe os på alle tænkelige måder. Stor ros og taknemmelighed for hans støtte. Det var en indsats med hjertet. Tak!

5 ud af 5 stjerner

Anne Klinte

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand på Amager/København S hjælpe dig med?

Når du står midt i den sårbare situation at have mistet en, du har kær, kan planlæggelsen af begravelsen/bisættelsen virke meget uoverskuelig oveni sorgen over dit tab. Vores bedemand på Amager/København S støtter og vejleder dig i hele processen.

Vi hjælper både med planlægningen af selve begravelsen/bisættelsen og de efterfølgende praktiske og økonomiske spørgsmål. Noget af det er du sikkert klar over, men der kan også være ting, du ikke vidste, du skulle tage stilling til. Her sørger vi for at vejlede og hjælpe dig.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand på Amager/København S?

Som pårørende til en person, der er gået bort, er der mange ting at tage stilling til oveni din sorg, og vi forstår, hvor svært det kan være. Det er her, vores bedemand på Amager/København S kan være til stor hjælp, da vi hjælper med alt det, du har brug for. Vi er din faste støtte igennem hele forløbet, og derfor er det vigtigt, du føler dig tryg ved os.

Hos Begravelses service vil du altid blive mødt af loyalitet, empati, stort menneskeligt overskud og en høj grad af professionalisme. Vi håber, at vores både menneskelige og professionelle tilgang får dig til at hvile i, at vi nok skal tage os af al praktikken. Dermed kan du i stedet bruge dine kræfter på at arbejde med din sorg.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.