Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Hvidovre

Vores bedemand i Hvidovre giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Hvidovre er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Hvidovre

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Vi har været fuld ud tilfreds med…”

Vi har været fuld ud tilfreds med servicen der har været, vi føler at vi er mødt på en respektfuld måde i en svær tid. Tusind tak Begravelses service i Hvidovre

5 ud af 5 stjerner

Doris Stormgaard

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Hvidovre hjælpe dig med?

Vores bedemand i Hvidovre hjælper dig, som står og skal planlægge en begravelse eller bisættelse for en afdød. Vi har stor forståelse for, at det kan være en uoverskuelig opgave ovenpå tabet af en, der stod dig nær. Derfor hjælper vi med at holde overblikket over de ting, du som pårørende skal tage stilling til.

Derudover hjælper vi med at planlægge selve begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende spørgsmål om f.eks. økonomiske forhold og dødsbobehandling. På den måde er vi din faste støtte gennem hele processen.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Hvidovre?

Når du er pårørende til en person, der er gået bort, er der mange ting, du skal tage stilling til, samtidig med du selv er i sorg over tabet. Det kan være utroligt hårdt, og derfor hjælper vi hos Begravelses service med alt det praktiske, så du i stedet kan bruge din energi på at komme igennem den svære tid.

Vores tilgang til de mennesker, vi hjælper, er både menneskelig og professionel. Det betyder, at du udover vores høje grad af professionalisme også vil blive mødt af stor empati, loyalitet og menneskeligt overskud, når du kontakter os. Det er i vores optik helt essentielt for, at du føler dig tryg i vores selskab.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.