Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Gilleleje

Vores bedemand i Gilleleje giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Gilleleje er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Gilleleje

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

“Jeg var meget tilfreds med hele…”

Jeg var meget tilfreds med hele forløbet hos Begravelsesservice i Gilleleje. jeg kunne selv vælge, hvilke produkter jeg ønskede og hvilken service bedemanden ydede i form af at underrette Skifteretten etc. Derefter fik jeg et prisoverslag, som passede til, punkt og prikke, da regningen skulle betales. Man kan ikke sige, at det er billige at få en pårørende bisat, men der er mange elementer i en bisættelse, så det er klart, at det koster penge.

5 ud af 5 stjerner

Lise Thorup

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Gilleleje hjælpe dig med?

Som efterladt til en afdød skal du træffe mange beslutninger og planlægge en begravelse/bisættelse oveni din sorg. De kan være svært at overskue.

Derfor hjælper vores bedemand i Gilleleje dig med alt det, du har brug for hjælp til. Blandt andet kommer vi og henter afdøde og kører vedkommende til vores kapel, hvor personen bliver lagt i en kiste. Derudover hjælper vi med selve begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende spørgsmål om f.eks. valg af gravsten og gravsted, økonomi og lignende.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Gilleleje?

Hos Begravelses service tager vi altid udgangspunkt i netop dine ønsker for afskeden. Derudover tager vi også hensyn til, hvis den afdøde havde nogle ønsker selv. Vi er nemlig drevet af at ville gøre det ordentligt for den afdøde – og gøre en forskel for de efterladte.

Dermed er du altid sikret en professionel service men også en empatisk og loyal relation, når du er i kontakt med os.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.