Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Gilleleje

Vores bedemand i Gilleleje giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Gilleleje er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Gilleleje

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Jeg var meget tilfreds med hele…”

Jeg var meget tilfreds med hele forløbet hos Begravelsesservice i Gilleleje. jeg kunne selv vælge, hvilke produkter jeg ønskede og hvilken service bedemanden ydede i form af at underrette Skifteretten etc. Derefter fik jeg et prisoverslag, som passede til, punkt og prikke, da regningen skulle betales. Man kan ikke sige, at det er billige at få en pårørende bisat, men der er mange elementer i en bisættelse, så det er klart, at det koster penge.

5 ud af 5 stjerner

Lise Thorup

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Gilleleje hjælpe dig med?

Som efterladt til en afdød skal du træffe mange beslutninger og planlægge en begravelse/bisættelse oveni din sorg. De kan være svært at overskue.

Derfor hjælper vores bedemand i Gilleleje dig med alt det, du har brug for hjælp til. Blandt andet kommer vi og henter afdøde og kører vedkommende til vores kapel, hvor personen bliver lagt i en kiste. Derudover hjælper vi med selve begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende spørgsmål om f.eks. valg af gravsten og gravsted, økonomi og lignende.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Gilleleje?

Hos Begravelses service tager vi altid udgangspunkt i netop dine ønsker for afskeden. Derudover tager vi også hensyn til, hvis den afdøde havde nogle ønsker selv. Vi er nemlig drevet af at ville gøre det ordentligt for den afdøde – og gøre en forskel for de efterladte.

Dermed er du altid sikret en professionel service men også en empatisk og loyal relation, når du er i kontakt med os.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.