Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Slangerup

Vores bedemand i Slangerup er med dig lige fra A til Z

Vores bedemand i Slangerup gør den svære tid lettere og mere overskuelig for dig

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
Bedemand i Slangerup

“Indlevelse, omhu og det lille ekstra”

Vi er meget taknemmelige for den kærlige indlevelse, vi har oplevet af personalet i Slangerup i forbindelse med vores ønsker til bisættelse. Alle opgaver er desuden udført med omhu og akkuratesse, og sidst men ikke mindst er vi ud over det aftalte blevet assisteret i forbindelse med en administrativ kontakt til det offentlige.

5 ud af 5 stjerner
Referencebib
bse-cover-2

Hvilken hjælp kan du forvente af vores bedemand i Slangerup?

Uanset hvornår på døgnet, du har brug for at snakke med en bedemand i Slangerup, står Begravelses service til rådighed. Vi bistår dig i din sorg og hjælper med alt det praktiske ved at planlægge en begravelse/bisættelse.

Vi kører også gerne ud til dig for at afholde et planlægningsmøde. Vi rådgiver blandt andet i forhold til valg af kiste, dødsbobehandling og skifteformer. Alt, hvad der kan virkelig uoverskueligt for dig som pårørerende.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor bruge Begravelses services bedemand i Slangerup?

Du kan kontakte os alle 24 timer i døgnet med lige netop dét, du har brug for hjælp til. Om det er en rustvogn eller blot en aftale om, at der skal tages kontakt til myndighederne, er Begravelses service her for dig.

Vores bedemand i Slangerup tager altid hensyn til dig og dine eller den afdødes ønsker til begravelsen, så du kan få taget den bedste afsked som overhovedet muligt.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.