Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Slangerup

Vores bedemand i Slangerup er med dig lige fra A til Z

Vores bedemand i Slangerup gør den svære tid lettere og mere overskuelig for dig

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Slangerup

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Indlevelse, omhu og det lille ekstra”

Vi er meget taknemmelige for den kærlige indlevelse, vi har oplevet af personalet i Slangerup i forbindelse med vores ønsker til bisættelse. Alle opgaver er desuden udført med omhu og akkuratesse, og sidst men ikke mindst er vi ud over det aftalte blevet assisteret i forbindelse med en administrativ kontakt til det offentlige.

5 ud af 5 stjerner

Gitte Skovsgaard Hansen

Referencebib
bse-cover-2

Hvilken hjælp kan du forvente af vores bedemand i Slangerup?

Uanset hvornår på døgnet, du har brug for at snakke med en bedemand i Slangerup, står Begravelses service til rådighed. Vi bistår dig i din sorg og hjælper med alt det praktiske ved at planlægge en begravelse/bisættelse.

Vi kører også gerne ud til dig for at afholde et planlægningsmøde. Vi rådgiver blandt andet i forhold til valg af kiste, dødsbobehandling og skifteformer. Alt, hvad der kan virkelig uoverskueligt for dig som pårørerende.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor bruge Begravelses services bedemand i Slangerup?

Du kan kontakte os alle 24 timer i døgnet med lige netop dét, du har brug for hjælp til. Om det er en rustvogn eller blot en aftale om, at der skal tages kontakt til myndighederne, er Begravelses service her for dig.

Vores bedemand i Slangerup tager altid hensyn til dig og dine eller den afdødes ønsker til begravelsen, så du kan få taget den bedste afsked som overhovedet muligt.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.