Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Helsinge

Vores bedemand i Helsinge giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Helsinge er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Helsinge

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Super behandling”

Vi var meget glade for at benytte Begravelses Service i Helsinge. Beskeden var, at vi måtte ringe i alle døgnets timer, og selvom vi ikke benyttede os af det, var det en flot udmelding. Derudover var han (Bo) god at tale med og til hjælpe os med at få styr på rækkefølgen af alle de praktiske ting, og til at fortælle os når vi ikke skulle bekymre os om den slags.

5 ud af 5 stjerner

Pelle Larsen

To mennesker smiler til kameraet
Kistemager arbejder på en kiste

Hvad kan vores bedemand i Helsinge hjælpe dig med?

Vores bedemand i Helsinge yder råd og vejledning om alle de ting, der følger med, når en person dør. For oveni sorgen er der som efterladt meget praktik at tage stilling til, og der vil højst sandsynligt være noget, du ikke var klar over. Derfor er det rart at have en bedemand ved din side, som kender alle regler og procedurer på området.

Udover at hjælpe med selve begravelsen/bisættelsen og yde råd og vejledning giver vi også menneskelig støtte og trøst i en svær tid – og denne del er mindst lige så vigtig for os hos Begravelses service.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Planlægning af begravelse og bisættelse

Vi guider dig gennem planlægningen, så det bliver en unik og personlig afsked, hvor intet bliver glemt.

Kontakt en rådgiver hos Begravelses service døgnet rundt.

Find inspiration

At dekorere en kiste er en smuk og personlig måde at minde den afdøde på, og mulighederne er mange.

I dag er der mange muligheder – brug derfor lidt tid på denne side til at se mulighederne og lad dig inspirere af de smukke og kreative forslag.

Kvalitet og den rette løsning

Der kan være stor forskel på, hvor meget økonomi man som pårørende har mulighed for at bruge på en begravelse. Du bestemmer selv, hvor omfattende den skal være, og vi hjælper med at arrangere lige præcis den begravelse, der passer til dine og afdødes ønsker

Kistemager bygger en kiste
Blomsterdekoratør laver en buket

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Økonomisk overblik

Når en pårørende går bort, er der mange økonomiske aspekter at tage højde for ud over selve begravelsen. Hos Begravelses service hjælper vi dig med at få et klart økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Rådgivning om Udgifter og Tilskud

Vi tilbyder juridisk rådgivning og hjælp til dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Vores dygtige juridiske rådgivere guider dig gennem hele forløbet i skifteretten.

Vi hjælper dig med at søge betaling af begravelsen via boet, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

Kontakt os for at få et overblik over begravelsen, og hvordan vi kan gøre det mere overkommeligt for dig.

Kvinde læser i et dokument
Kvinde læser dokumenter
To mennesker kigger på en computerskærm

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Helsinge?

Som nær pårørende til en afdød skal du tage stilling til mange ting – herunder hvilken bedemand du skal vælge. Der kan være stor forskel på, hvilken indgangsvinkel forskellige bedemænd har til deres job, og derfor er det vigtigt, at personens værdier stemmer overens med dine samt dine ønsker og behov.

Hos Begravelses service besidder alle tilknyttede bedemænd – udover deres gode logistiske evner og store professionalisme – også en høj grad af indlevelsesevne, empati og medmenneskelighed. Dette er meget vigtige egenskaber for os.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.