Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Helsinge

Vores bedemand i Helsinge giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Helsinge er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Helsinge

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Helsinge hjælpe dig med?

Vores bedemand i Helsinge yder råd og vejledning om alle de ting, der følger med, når en person dør. For oveni sorgen er der som efterladt meget praktik at tage stilling til, og der vil højst sandsynligt være noget, du ikke var klar over. Derfor er det rart at have en bedemand ved din side, som kender alle regler og procedurer på området.

Udover at hjælpe med selve begravelsen/bisættelsen og yde råd og vejledning giver vi også menneskelig støtte og trøst i en svær tid – og denne del er mindst lige så vigtig for os hos Begravelses service.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Helsinge?

Som nær pårørende til en afdød skal du tage stilling til mange ting – herunder hvilken bedemand du skal vælge. Der kan være stor forskel på, hvilken indgangsvinkel forskellige bedemænd har til deres job, og derfor er det vigtigt, at personens værdier stemmer overens med dine samt dine ønsker og behov.

Hos Begravelses service besidder alle tilknyttede bedemænd – udover deres gode logistiske evner og store professionalisme – også en høj grad af indlevelsesevne, empati og medmenneskelighed. Dette er meget vigtige egenskaber for os.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.