Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Helsinge

Vores bedemand i Helsinge giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Helsinge er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Helsinge

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

Michael_-2-2

Michael Holgersen

Rådgiver

“Super behandling”

Vi var meget glade for at benytte Begravelses Service i Helsinge. Beskeden var, at vi måtte ringe i alle døgnets timer, og selvom vi ikke benyttede os af det, var det en flot udmelding. Derudover var han (Bo) god at tale med og til hjælpe os med at få styr på rækkefølgen af alle de praktiske ting, og til at fortælle os når vi ikke skulle bekymre os om den slags.

5 ud af 5 stjerner

Pelle Larsen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Helsinge hjælpe dig med?

Vores bedemand i Helsinge yder råd og vejledning om alle de ting, der følger med, når en person dør. For oveni sorgen er der som efterladt meget praktik at tage stilling til, og der vil højst sandsynligt være noget, du ikke var klar over. Derfor er det rart at have en bedemand ved din side, som kender alle regler og procedurer på området.

Udover at hjælpe med selve begravelsen/bisættelsen og yde råd og vejledning giver vi også menneskelig støtte og trøst i en svær tid – og denne del er mindst lige så vigtig for os hos Begravelses service.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Helsinge?

Som nær pårørende til en afdød skal du tage stilling til mange ting – herunder hvilken bedemand du skal vælge. Der kan være stor forskel på, hvilken indgangsvinkel forskellige bedemænd har til deres job, og derfor er det vigtigt, at personens værdier stemmer overens med dine samt dine ønsker og behov.

Hos Begravelses service besidder alle tilknyttede bedemænd – udover deres gode logistiske evner og store professionalisme – også en høj grad af indlevelsesevne, empati og medmenneskelighed. Dette er meget vigtige egenskaber for os.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.