Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vestsjælland

Vores bedemand i Hørsholm støtter dig hele vejen

Vores bedemand i Hørsholm hjælper dig gennem hele forløbet, når du skal tage afsked med din nære. Vi planlægger enten begravelse eller bisættelse for dig.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Hørsholm

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

“God service”

Var meget glad for at bruge begravelses service i Hørsholm, da de var meget hjælpsomme og professionelle

5 ud af 5 stjerner

Tinna Sand

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Hørsholm hjælpe dig med?

Alle de praktiske ting, der følger med dét at miste en, man holder af, kan du overlade til os med ro i maven. Det gælder alt fra kontakten til skifteretten og selvfølgelig til planlægningen af en smuk afsked.

Uanset hvilke ønsker I eller den afdøde har af ønsker til begravelsen/bisættelsen, tager vores bedemand i Hørsholm hensyn til dem i planlægningen.

Vores største ønske er at give jer den bedste afsked som muligt, og dét kræver, at I har tillid til os. Vi møder dig med rummelighed, omsorg og medfølelse, så du kan føle, at vi tager hånd om alt det, du måtte have brug for hjælp til.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Hørsholm?

Hos Begravelses service støtter vi dig gennem hele forløbet og alt, det indebærer. Det gælder også juridisk rådgivning i forbindelse med arv, pension og dødsbobehandling. Vi kan også hjælpe dig med at søge økonomisk tilskud til begravelsen eller bisættelsen, hvis du har brug for dette.

Vores bedemand står altid klar til at tale med dig, så du ikke skal føle dig alene. Derfor kan du ringe til os døgnet rundt.

rustvogn-bedemand

Bedemand i Høsterkøb, Usserød og resten af kommunen

Vi dækker hele Hørsholm kommune, og du kan derfor få en bedemand i Usserød, Kettinge eller hvor end du bor.

Fælles for alle byer og områder er, at vi hjertens gerne besøger dig og familien personligt, hvis I har brug for at tale med bedemanden ansigt-til-ansigt. Alfa og omega er, at du føler dig tryg i samarbejdet med os.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.