Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Glostrup

Vores bedemand i Glostrup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Glostrup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Glostrup

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Har brugt Begravelses Service”

Har brugt Begravelses Service i Glostrup, og er fuldt ud tilfreds. Behagelige kontaktpersoner, som er gode til at hjælpe, og har det store overblik.

5 ud af 5 stjerner

Alex

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Glostrup hjælpe dig med?

Vores bedemand i Glostrup hjælper dig som pårørende til en afdød med alt det praktiske – både planlægningen af selve begravelsen/bisættelsen og de efterfølgende spørgsmål. F.eks. kan vi hjælpe dig med at finde ud af økonomien og dødsbobehandling.

Vi har fuld forståelse for, at overskuddet til disse ting ikke er det største, når du netop har mistet en, du har kær. Derfor er vi din faste støtte igennem hele forløbet og har det store overblik over, hvilke ting du skal tage stilling til som pårørende.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Glostrup?

Vi har hos Begravelses service en både menneskelig og professionel tilgang til, hvordan vi hjælper de mennesker, vi er i kontakt med. Det betyder, at vi udover at være meget professionelle også møder vores medmennesker med en stor grad af empati, loyalitet og menneskeligt overskud.

Vi er klar over, at vi træder ind i folks liv på et meget sårbart tidspunkt, men vi håber, vores tilgang betyder, at du altid føler dig tryg i vores nærvær og stoler på, vi nok skal tage os af praktikken. Så har du forhåbentlig mere overskud til at komme igennem din egen sorg samtidig med.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.