Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Nakskov

Vores bedemand i Nakskov giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Nakskov er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Nakskov

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Bedemand

pernille

Pernille Dalsgaard

Bedemand

“God hjælp ved spørgsmål og megen empati…”

God hjælp ved spørgsmål og megen empati ved min sorg over afdøde
Tak til deres bedemand i Nakskov

5 ud af 5 stjerner

Ingerlise Mikkelsen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Nakskov hjælpe dig med?

Begravelses services bedemand i Nakskov er her for dig, som netop har mistet en, der stod dig nær. Vi kan hjælpe med at planlægge begravelsen eller bisættelsen samt hjælpe dig med at overskue de praktiske anliggender forbundet med et dødsfald. 

Vi hjælper dig desuden med rådgivning og assistance i forbindelse med behandling af dødsboet samt andre økonomiske aspekter, hvis du ønsker dette.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Nakskov?

Det kan være svært at vælge, hvilken bedemand du ønsker til at hjælpe dig igennem denne svære tid. Men vælger du vores bedemand i Nakskov, vil du blive mødt af et stort menneskeligt overskud, loyalitet og empati.

Hos Begravelses service er vi nemlig bevidste om, at jobbet som bedemand/dame ikke er for alle. Det kræver både ordentlighed og indlevelsesevne at træde ind i andre menneskers liv på så sårbart et tidspunkt.

Vi håber, at vores professionelle og menneskelige tilgang betyder, at du har tillid til, vi hjælper dig.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.