Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Frederiksberg

Vores bedemand på Frederiksberg giver dig tryghed og omsorg

Få tryghed og omsorg, når du har mistet en, du har haft nær. Vores bedemand på Frederiksberg er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald. Skulle der komme spørgsmål, kan du altid komme i kontakt med os via vores døgnservice.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand på Frederiksberg hjælpe dig med?

Når du står midt i sorgen over at have mistet en, der står dig nær, kan det være en uoverskuelig opgave at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse.

På Frederiksberg har vi fire bedemænd, som kan hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen. Derudover vil de støtte og vejlede dig igennem hele forløbet, samt rådgive dig om de økonomiske spørgsmål, som løbende opstår. Nogle af tingene er du garanteret klar over, men der opstår ofte noget, du som pårørende skal tage stilling til.

Vi er på Frederiksberg

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Det har været en rigtig dejlig…”

Det har været en rigtig dejlig oplevelse midt i al det triste. De har overholdt alle aftaler, været meget imødekommende, respektfulde og rummende både omkring min far som døde og os som familie i sorg. Der har været god information hele vejen igennem og de har altid været til at få fat i. De har nogle medarbejdere i Frederiksberg som viser god empati – respekt for arbejdet og tak for hjælpen.

5 ud af 5 stjerner

Maria

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand på Frederiksberg?

Som pårørende til en afdød er der mange ting, du skal tage stilling til, samtidig med du selv er i sorg. Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig tryg ved vores bedemand fra Frederiksberg, som skal stå for planlægningen af begravelsen/bisættelsen.

Hos Begravelses service har vi stor forståelse for, hvor svær denne tid kan være, og vi ved, at det kræver stor empati, menneskeligt overskud og loyalitet over for de mennesker, vi hjælper. Du kan derfor altid regne med at blive mødt med de samme værdier, når du kommer i kontakt vores bedemand på Frederiksberg.

Vi stræber efter, at vores menneskelige og professionelle tilgang gør, at du som pårørende til en afdød har tillid til, at vi klarer alt det praktiske i forbindelse med planlægningen af begravelsen/bisættelsen. Derfor sørger vi for, at du har overskud til at bruge dine kræfter på at bearbejde din sorg frem for planlægning.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Hvordan foregår en bisættelse?

Ligesom ved en begravelse bliver en bisættelse ofte holdt i kirken, hvor ceremonien vil finde sted. Herefter bliver kisten båret ud i rustvognen, hvor de pårørende har mulighed for at sige et sidste farvel, inden den afdøde bliver kørt på krematoriet.

Hvad er forskellen på en bisættelse og begravelse?

Forskellen på en begravelse og en bisættelse er, hvad der sker med kisten efter ceremonien. Ved en begravelse bliver kisten med den afdøde sænket i jorden, hvorimod kisten vil blive kørt til et krematorie ved en bisættelse.

Har i døgnvagt?

Vi har døgnservice, så du kan altid komme i kontakt med os her.

Spørgsmål

Hvordan foregår en bisættelse? Hvad er forskellen på en bisættelse og begravelse? Har i døgnvagt?

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.