Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Frederiksberg

Vores bedemand på Frederiksberg giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand på Frederiksberg er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er på Frederiksberg

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0006_Kim

Kim Holm

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Det har været en rigtig dejlig…”

Det har været en rigtig dejlig oplevelse midt i al det triste. De har overholdt alle aftaler, været meget imødekommende, respektfulde og rummende både omkring min far som døde og os som familie i sorg. Der har været god information hele vejen igennem og de har altid været til at få fat i. De har nogle medarbejdere i Frederiksberg som viser god empati – respekt for arbejdet og tak for hjælpen.

5 ud af 5 stjerner

Maria

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand på Frederiksberg hjælpe dig med?

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse, når du står midt i sorgen over at have mistet en, der står dig nær.

Vores bedemand på Frederiksberg kan hjælpe dig med støtte og vejledning i hele forløbet samt rådgivning om de økonomiske spørgsmål, som kommer efterfølgende. Nogle af tingene er du sikkert godt klar over, men der er også områder, du som pårørende måske ikke er klar over, du skal tage stilling til.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand på Frederiksberg?

Som pårørende til en afdød er der mange ting, du skal tage stilling til, oveni du selv er i sorg. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg ved den bedemand, du vælger til at stå for begravelsen.

Hos Begravelses service har vi stor forståelse for, hvor svær denne tid kan være, og vi ved, at det kræver stor empati, menneskeligt overskud og loyalitet over for de mennesker, vi hjælper. Derfor kan du altid regne med at blive mødt på baggrund af disse værdier, når du kontakter vores bedemand på Frederiksberg.

Vi håber, vores både menneskelige og professionelle tilgang gør, at du som pårørende til en afdød har tillid til, at vi klarer alt det praktiske. På den måde kan du bruge dine kræfter på at bearbejde din sorg i stedet.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.