Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Albertslund

Vores bedemand i Albertslund giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Albertslund er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Albertslund

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Jeg vil på min søster (Lisbeth) og egne…”

Jeg vil på min søster (Lisbeth) og egne vegne, sige tak for den, dejlige oplevelse vi havde ved vores far`s bisættelse. Da det er mig, der har haft kontakten, har jeg skulle give besked/oplysning videre, informationen har været klar, tydelig og ikke mindst rigtig. Jeg har hele vejen, under den underlige tid, vi har befundet os i, følt i trygge og omsorgsfulde hænder. Det har været, omstændigheden til trods, en fornøjelse at gøre firmaet´s bekendtskab. Igen på søster Lisbeth og egne vegne 1000 tak. Du og firmaet i Albertslund har min største anbefaling.

5 ud af 5 stjerner

Pernille Hansen

To mennesker smiler til kameraet
Kistemager arbejder på en kiste

Hvad kan vores bedemand i Albertslund hjælpe dig med?

Har du netop mistet en person, der stod dig nær, og står du overfor at skulle arrangere en begravelse eller bisættelse? Vores bedemand i Albertslund kan hjælpe dig med dette samt f.eks. valg af gravsted og gravsten, planlægning af mindesamvær og økonomiske spørgsmål om blandt andet arv, dødsbobehandling og tilskud.

Alt dette gennemgår vi ved et planlægningsmøde, hvor vi også lærer hinanden at kende, så du forhåbentlig føler dig fortrolig med den bedemand, der skal rådgive og støtte dig.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Planlægning af begravelse og bisættelse

Vi guider dig gennem planlægningen, så det bliver en unik og personlig afsked, hvor intet bliver glemt.

Kontakt en rådgiver hos Begravelses service døgnet rundt.

Find inspiration

At dekorere en kiste er en smuk og personlig måde at minde den afdøde på, og mulighederne er mange.

I dag er der mange muligheder – brug derfor lidt tid på denne side til at se mulighederne og lad dig inspirere af de smukke og kreative forslag.

Kvalitet og den rette løsning

Der kan være stor forskel på, hvor meget økonomi man som pårørende har mulighed for at bruge på en begravelse. Du bestemmer selv, hvor omfattende den skal være, og vi hjælper med at arrangere lige præcis den begravelse, der passer til dine og afdødes ønsker

Kistemager bygger en kiste
Blomsterdekoratør laver en buket

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Økonomisk overblik

Når en pårørende går bort, er der mange økonomiske aspekter at tage højde for ud over selve begravelsen. Hos Begravelses service hjælper vi dig med at få et klart økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Rådgivning om Udgifter og Tilskud

Vi tilbyder juridisk rådgivning og hjælp til dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Vores dygtige juridiske rådgivere guider dig gennem hele forløbet i skifteretten.

Vi hjælper dig med at søge betaling af begravelsen via boet, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

Kontakt os for at få et overblik over begravelsen, og hvordan vi kan gøre det mere overkommeligt for dig.

Kvinde læser i et dokument
Kvinde læser dokumenter
To mennesker kigger på en computerskærm

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Albertslund?

Hos Begravelses service er vi af den overbevisning, at prisen ikke skal være det afgørende, når du vælger en bedemand til at hjælpe dig. Gå i stedet efter en bedemand, hvor du har en god mavefornemmelse, og hvor du har tillid til, at han/hun kan rådgive dig korrekt og være en god støtte for dig i en svær tid.

Vi går langt for at tilbyde dig den absolut bedste service, da vi ved, hvor vigtigt det er at få sagt ordentligt farvel og komme godt igennem tabet af din kære. Derudover tilbyder vi dig både professionel og menneskelig støtte.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.