Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Albertslund

Vores bedemand i Albertslund giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Albertslund er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Albertslund

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

Michael_-2-2

Michael Holgersen

Rådgiver

“Jeg vil på min søster (Lisbeth) og egne…”

Jeg vil på min søster (Lisbeth) og egne vegne, sige tak for den, dejlige oplevelse vi havde ved vores far`s bisættelse. Da det er mig, der har haft kontakten, har jeg skulle give besked/oplysning videre, informationen har været klar, tydelig og ikke mindst rigtig. Jeg har hele vejen, under den underlige tid, vi har befundet os i, følt i trygge og omsorgsfulde hænder. Det har været, omstændigheden til trods, en fornøjelse at gøre firmaet´s bekendtskab. Igen på søster Lisbeth og egne vegne 1000 tak. Du og firmaet i Albertslund har min største anbefaling.

5 ud af 5 stjerner

Pernille Hansen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Albertslund hjælpe dig med?

Har du netop mistet en person, der stod dig nær, og står du overfor at skulle arrangere en begravelse eller bisættelse? Vores bedemand i Albertslund kan hjælpe dig med dette samt f.eks. valg af gravsted og gravsten, planlægning af mindesamvær og økonomiske spørgsmål om blandt andet arv, dødsbobehandling og tilskud.

Alt dette gennemgår vi ved et planlægningsmøde, hvor vi også lærer hinanden at kende, så du forhåbentlig føler dig fortrolig med den bedemand, der skal rådgive og støtte dig.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Albertslund?

Hos Begravelses service er vi af den overbevisning, at prisen ikke skal være det afgørende, når du vælger en bedemand til at hjælpe dig. Gå i stedet efter en bedemand, hvor du har en god mavefornemmelse, og hvor du har tillid til, at han/hun kan rådgive dig korrekt og være en god støtte for dig i en svær tid.

Vi går langt for at tilbyde dig den absolut bedste service, da vi ved, hvor vigtigt det er at få sagt ordentligt farvel og komme godt igennem tabet af din kære. Derudover tilbyder vi dig både professionel og menneskelig støtte.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.