Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Albertslund

Vores bedemand i Albertslund giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Albertslund er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Albertslund

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Jeg vil på min søster (Lisbeth) og egne…”

Jeg vil på min søster (Lisbeth) og egne vegne, sige tak for den, dejlige oplevelse vi havde ved vores far`s bisættelse. Da det er mig, der har haft kontakten, har jeg skulle give besked/oplysning videre, informationen har været klar, tydelig og ikke mindst rigtig. Jeg har hele vejen, under den underlige tid, vi har befundet os i, følt i trygge og omsorgsfulde hænder. Det har været, omstændigheden til trods, en fornøjelse at gøre firmaet´s bekendtskab. Igen på søster Lisbeth og egne vegne 1000 tak. Du og firmaet i Albertslund har min største anbefaling.

5 ud af 5 stjerner

Pernille Hansen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Albertslund hjælpe dig med?

Har du netop mistet en person, der stod dig nær, og står du overfor at skulle arrangere en begravelse eller bisættelse? Vores bedemand i Albertslund kan hjælpe dig med dette samt f.eks. valg af gravsted og gravsten, planlægning af mindesamvær og økonomiske spørgsmål om blandt andet arv, dødsbobehandling og tilskud.

Alt dette gennemgår vi ved et planlægningsmøde, hvor vi også lærer hinanden at kende, så du forhåbentlig føler dig fortrolig med den bedemand, der skal rådgive og støtte dig.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Albertslund?

Hos Begravelses service er vi af den overbevisning, at prisen ikke skal være det afgørende, når du vælger en bedemand til at hjælpe dig. Gå i stedet efter en bedemand, hvor du har en god mavefornemmelse, og hvor du har tillid til, at han/hun kan rådgive dig korrekt og være en god støtte for dig i en svær tid.

Vi går langt for at tilbyde dig den absolut bedste service, da vi ved, hvor vigtigt det er at få sagt ordentligt farvel og komme godt igennem tabet af din kære. Derudover tilbyder vi dig både professionel og menneskelig støtte.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.