Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Bagsværd

Vores bedemand i Bagsværd giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Bagsværd er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Bagsværd

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Vi var meget tilfredse med…”

Vi var meget tilfredse med Begravelsesservice i Bagsværd – både ved det første møde og den senere hjælp. Vi fik kyndig vejledning og følte, at vi blev hørt med vores ønsker. Mvh Mia, Jens og Bitten

5 ud af 5 stjerner

Bitten Kornerup

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Bagsværd hjælpe dig med?

Står du over for at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse for en, der står dig nær? Hos Begravelses service ved vi, hvor svært det kan være at finde overskuddet til det, når du samtidig er i sorg. Derfor støtter vores bedemand i Bagsværd dig i hele den svære tid både praktisk og menneskeligt.

Vi hjælper dig med at planlægge selve begravelsen/bisættelsen og holder det store overblik over, hvad der skal gøres. Derudover rådgiver vi dig om f.eks. arv, økonomiske tilskud og skifteret.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Bagsværd?

Hos Begravelses service ved vi, at vi møder de mennesker, vi hjælper, på et sårbart tidspunkt. Derfor er det vigtigt for os, at du som efterladt altid føler dig tryg omkring os.

Vi forsøger til hver en tid at efterleve vores værdier om empati, menneskeligt overskud og loyalitet. Derudover har vi en professionel tilgang til arbejdet som bedemand, og forhåbentlig betyder det, at du har tillid til, at vi løser de praktiske opgaver for dig. På den måde kan du fokusere på at komme igennem din sorg i stedet.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.