Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Korsør

Vores bedemand i Korsør giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Korsør er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
frits_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Korsør

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Bedemand

“Vi efterladte oplevede meget…”

Vi efterladte oplevede meget professionel og behagelig service fra bedemanden i Korsør under hele forløbet.

5 ud af 5 stjerner

Søren Næsvang

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Korsør hjælpe dig med?

Hos Begravelses service arrangerer vi begravelser og bisættelser ud fra både dine og den afdødes ønsker. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er med en ordentlig afsked.

Derudover er vores bedemand i Korsør din personlige rådgiver igennem hele det svære forløb, du gennemgår, når du har mistet en, du har kær. Der er mange ting, du skal tage stilling til som efterladt, og det kan være svært at have styr på det hele selv. Det hjælper vi dig med.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Korsør?

Vores bedemand i Korsør kan løse alle de traditionelle opgaver, en bedemand typisk hjælper med. Det er f.eks. planlægningen af begravelsen/bisættelsen, gravstedstype og valg af gravsten.

Derudover tilbyder vi også professionel juridisk rådgivning, så du kan få hjælp til blandt andet dødsbobehandling samt arv og pension. Med vores hjælp er du sikker på, at alt bliver gjort, som loven foreskriver.

Endelig yder vi menneskelig støtte i en ofte svær tid, og alle vores bedemænd har en stor evne til at udvise empati, indlevelsesevne og menneskeligt overskud.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.