Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Hellerup

Vores bedemand i Hellerup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Hellerup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Hellerup

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Rigtig god service, og hurtig hjælp!”

Super god kundeservice. De hjælper dig med alt, når du står i en svær tid. Tusind tak til Hellerup afdelingen!

5 ud af 5 stjerner

Helene Nielsen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Hellerup hjælpe dig med?

I forbindelse med et dødsfald rådgiver vores bedemand i Hellerup de efterladte og hjælper med at planlægge selve begravelsen eller bisættelsen. Derudover besvarer vi alle de forskellige spørgsmål, der opstår undervejs, så du som efterladt hele tiden føler, at der bliver taget hånd om dig.

Så er du efterladt til en afdød, står vi klar til at hjælpe dig igennem den svære tid – både med det praktiske og det menneskelige.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Hellerup?

Planlægningen af en begravelse/bisættelse samt de efterfølgende praktiske spørgsmål kan virke som en uoverstigelig opgave at tage stilling til som efterladt. Derfor hjælper vi dig hos Begravelses service med alt dette.

Vi tilbyder også professionel juridisk og økonomisk rådgivning i forbindelse med f.eks. dødsboets behandling ved skifteretten, skat og andre myndigheder. Vores rådgiver kan varetage alle de administrative opgaver omkring bolig, bank og økonomiske forhold.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.