Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Dragør

Vores bedemand i Dragør giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Dragør er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Dragør

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0006_Kim

Kim Holm

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Dragør hjælpe dig med?

Vores bedemand i Dragør kan hjælpe dig med alt det praktiske, der er forbundet med planlægningen af en begravelse/bisættelse. Vi har stor forståelse for, at det kan virke som en uoverskuelig opgave, når du samtidig er ramt af sorg efter at have mistet en, du har kær.

Derfor står vi klar til at støtte og rådgive dig gennem helt processen i forhold til alt det, du som pårørende til en afdød skal tænke over. Både hvad angår selve begravelsen/bisættelsen og de efterfølgende økonomiske spørgsmål.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Dragør?

Der er meget, du skal tage stilling til som pårørende til en afdød, samtidig med du selv er i sorg. Derfor kan det være en stor hjælp at have en bedemand ved din side, som hjælper dig både menneskeligt og praktisk.

Hos Begravelses service møder vi dig altid med empati, loyalitet og stort menneskeligt overskud, og vi tager vores ansvar meget alvorligt. På den måde kan du forhåbentlig finde ro i, at vi står for alt det praktiske for dig på en professionel måde. Derudover er det vigtigt for os at være din faste støtte og rådgivning gennem hele forløbet, så du kan bearbejde din sorg i stedet.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.