Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Dragør

Vores bedemand i Dragør giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Dragør er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Dragør hjælpe dig med?

Vores bedemand i Dragør kan hjælpe dig med alt det praktiske, der er forbundet med planlægningen af en begravelse/bisættelse. Vi har stor forståelse for, at det kan virke som en uoverskuelig opgave, når du samtidig er ramt af sorg efter at have mistet en, du har kær.

Derfor står vi klar til at støtte og rådgive dig gennem helt processen i forhold til alt det, du som pårørende til en afdød skal tænke over. Både hvad angår selve begravelsen/bisættelsen og de efterfølgende økonomiske spørgsmål.

Vi er i Dragør

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Tusind tak”

Ifm. min mors død har det været helt fantastisk at møde så empatisk og kompetent behandling, som jeg og familien oplevede hos Begravelses Service i Dragør. Fra start til slut er vi blevet mødt med så stor velvilje og venlighed. Mange, mange tak.

5 ud af 5 stjerner

Dorthe Hall

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Dragør?

Der er meget, du skal tage stilling til som pårørende til en afdød, samtidig med du selv er i sorg. Derfor kan det være en stor hjælp at have en bedemand ved din side, som hjælper dig både menneskeligt og praktisk.

Hos Begravelses service møder vi dig altid med empati, loyalitet og stort menneskeligt overskud, og vi tager vores ansvar meget alvorligt. På den måde kan du forhåbentlig finde ro i, at vi står for alt det praktiske for dig på en professionel måde. Derudover er det vigtigt for os at være din faste støtte og rådgivning gennem hele forløbet, så du kan bearbejde din sorg i stedet.

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.