Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Nysted

Vores bedemand i Nysted giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Nysted er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
frits_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
lone_cover_desktop_1900x800

Vi er i Nysted

bedemand_0000s_0008_Frits

Frits Søvndal

Bedemand

bedemand_0000s_0009_Lone

Lone Søvndal

Bedemand

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Nysted hjælpe dig med?

Når et menneske går bort, betyder det, at livet ændres for personens tætteste pårørende. Det gælder både ift. tabet af personen men også alle de praktiske opgaver, du som tæt pårørende skal varetage på meget kort tid.

Først handler det om at få sagt ordentligt farvel til den person, der er gået bort – uanset om det så er i form af en begravelse, bisættelse eller noget tredje. Her hjælper vores bedemand i Nysted med at arrangere alt – også et efterfølgende mindesamvær, hvis du ønsker det.

Derudover kan vi hjælpe med juridiske og økonomiske spørgsmål.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Nysted?

Hos Begravelses service strækker vores service sig langt ud over de praktiske gøremål i forbindelse med et dødsfald. Vi bestræber os på at levere den bedst muligt service, så vi på den måde kan hjælpe dig godt igennem en svær tid.

Naturligvis er det vigtigt, at vi som bedemand har styr på lovgivningen og praktikken på området, og det har alle vores bedemænd i høj grad. Dette er essentielt for, at du med ro i maven kan overlade tingene til os. Men lige så vigtigt er det, at du som efterladt føler dig tryg ved den bedemand, der hjælper dig, samt at du får den rette menneskelige støtte.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.