Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Nysted

Vores bedemand i Nysted giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Nysted er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Nysted

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

brian_rasmussen

Brian Rasmussen

Rådgiver

“Super service i en svær situation”

Super service fra deres bedemand i Nysted i en svær situation – TAK

5 ud af 5 stjerner

Tommy Lund

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Nysted hjælpe dig med?

Når et menneske går bort, betyder det, at livet ændres for personens tætteste pårørende. Det gælder både ift. tabet af personen men også alle de praktiske opgaver, du som tæt pårørende skal varetage på meget kort tid.

Først handler det om at få sagt ordentligt farvel til den person, der er gået bort – uanset om det så er i form af en begravelse, bisættelse eller noget tredje. Her hjælper vores bedemand i Nysted med at arrangere alt – også et efterfølgende mindesamvær, hvis du ønsker det.

Derudover kan vi hjælpe med juridiske og økonomiske spørgsmål.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Nysted?

Hos Begravelses service strækker vores service sig langt ud over de praktiske gøremål i forbindelse med et dødsfald. Vi bestræber os på at levere den bedst muligt service, så vi på den måde kan hjælpe dig godt igennem en svær tid.

Naturligvis er det vigtigt, at vi som bedemand har styr på lovgivningen og praktikken på området, og det har alle vores bedemænd i høj grad. Dette er essentielt for, at du med ro i maven kan overlade tingene til os. Men lige så vigtigt er det, at du som efterladt føler dig tryg ved den bedemand, der hjælper dig, samt at du får den rette menneskelige støtte.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.