Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Gentofte

Vores bedemand i Gentofte giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Gentofte er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Gentofte

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Begravelsesservice overholdt alle…”

Begravelsesservice i Gentofte overholdt alle aftaler. Meget venlig og kompetent betjening.

5 ud af 5 stjerner

Helle

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Gentofte hjælpe dig med?

Planlægningen af en begravelse eller bisættelse kan virke som en uoverstigelig opgave, når du lige har mistet en, du har nær.

Derfor hjælper vores bedemand i Gentofte dig som efterladt til en afdød med at planlægge en smuk afsked, som lever op til både dine og den afdødes ønsker. Vi ved nemlig, hvor stor betydning det har, at du som efterladt føler, du har givet den afdøde en ordentlig afsked. 

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Gentofte?

Du skal ikke vælge Begravelses service som din bedemand, hvis du ønsker den billigste. Du skal i stedet vælge os for vores menneskelige og professionelle tilgang, vores høje serviceniveau og vores ønske om at gøre en forskel for mennesker i sorg.

Udover at være din faste støtte i den svære tid og hjælpe dig med planlægningen af begravelsen/bisættelsen kan vi også hjælpe med de økonomiske forhold som f.eks. dødsbobehandling og arv.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.