Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Højbjerg

Vores bedemand i Højbjerg giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Højbjerg er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800

Vi er i Højbjerg

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

hc_hansen

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Det har været en rigtig fin og…”

Det har været en rigtig fin og ordentlig oplevelse at få hjælp af Begravelses Service Højbjerg i en svær tid. Alle de ting der var vigtige for os blev respekteret, og alt hvad vi ønskede blev som aftalt. Der har intet været at sætte en finger på, alt er forløbet meget roligt og tilfredstillende for os. Det har været let, i en svær tid, tak for det.

5 ud af 5 stjerner

Ulrik

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Højbjerg hjælpe dig med?

Står du tilbage efter tabet af en person, der stod dig nær, og skal du til at planlægge en begravelse eller bisættelsen for personen? Det kan virke som en uoverskuelig opgave, og derfor hjælper vores bedemand i Højbjerg dig igennem.

Vi ser det som vores fornemste opgave at yde den bedste service, så du kan koncentrere dig om alle de andre ting, der fylder efter et dødsfald.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Højbjerg?

Hos Begravelses service ved vi, at det kan være svært at finde ud af, hvilken bedemand du skal vælge. Det er især svært, fordi en bedemand jo er en person, du er i kontakt med, når du går en svær tid igennem.

Men hvis du ønsker en nærværende bedemand, som går lige så meget op i det menneskelige som det praktiske, så er vi et godt bud. Vi tager altid udgangspunkt i de ønsker, du som pårørende har til begravelsen/bisættelsen, samtidig med de ønsker den afdøde havde. På den måde får du og de øvrige pårørende mulighed for at få sagt ordentligt farvel.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.