Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Charlottenlund

Vores bedemand i Charlottenlund giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Charlottenlund er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Charlottenlund

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Vi kan på det varmeste…”

Min søster jeg kan på det varmeste anbefale den empatiske service vi har modtaget fra Maria. Vores mor kunne ikke have ønsket sig det bedre. Vi fik præcis de råd og den vejledning vi havde brug for fra afdelingen i Charlottelund. Og da vi ikke kunne overskue skifteretten, så har vi fået den byrde løftet fra vores skuldre hos en bobestyrer. En meget stor lettelse.

5 ud af 5 stjerner

Helene Alessandra Balslev

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Charlottenlund hjælpe dig med?

Vores bedemand i Charlottenlund hjælper dig som efterladt til en afdød med alt det praktiske, som kan være svært at overskue oveni tabet af en, der står dig nær. Vi planlægger selve begravelsen/bisættelsen, så du i stedet kan fokusere på din sorg.

Hos os kan du både få hjælp til de helt traditionelle opgaver, en bedemand løser, og de efterfølgende økonomiske anliggender som f.eks. spørgsmål om arv og behandling af dødsboet ved skifteretten.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Charlottenlund?

Hos Begravelses service er vi kvalitetscertificeret hos Dansk Standard, hvilket betyder, at du altid er sikret høj kvalitet. Udover vores store professionalisme har vi også en meget menneskelig tilgang, som betyder, at du altid vil blive mødt af loyalitet, empati og stort menneskeligt overskud, når du er i kontakt med os. 

Uanset hvilke ønsker den afdøde havde til begravelsen/bisættelsen, betragter vi det som vores fornemste opgave at sikre, at disse ønsker bliver opfyldt bedst muligt.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.