Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Gribskov

Vores bedemand i Gribskov ordner det praktiske for dig

Vores bedemand i Gribskov hjælper med alt fra valg af gravsten til kontakt til skifteretten.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Gribskov

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Utrolig god oplevelse i en svær tid”

Utrolig god oplevelse i en svær tid. Personalet i Gribskov var meget diskrete og hjælpsomme. Og yderst velklædte og noble at se på både ved afhentning på hospice og i kirken. Tak for jeres gode måde at klare det hele på.

5 ud af 5 stjerner

Susanne Andersen

Referencebib
bse-cover-2

Hvilken hjælp kan vores bedemand i Gribskov bidrage med?

Sorgen kan overskygge meget og gøre planlægningen af en bisættelse eller en begravelse til en uoverkommelig opgave. Der er nemlig mange ting, man skal tage stilling til - og få gjort.

Heldigvis kan vores bedemand i Gribskov gøre rigtig meget af det for dig. Både når det gælder valg af gravsten og kiste til at kontakte de rette myndigheder. På dem måde bliver det til en mere overskuelig opgave.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor bruge Begravelses services bedemand i Gribskov?

Hos Begravelses service er det vores største ønske at gøre en svær tid lettere for dig. Derfor kan vi komme ud til dig for et planlægningsmøde, hvis det gør dig mest tryg. Derudover kan vi i akutte tilfælde være ude med en rustvogn inden for blot 2 timer. Hele døgnet rundt.

Professionalisme og medmenneskelighed er en del af alt, vi gør. Vores bedemand i Gribskov rådgiver dig efter bedste evne med stor empati og det overblik, det kræver.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.