Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Gribskov

Vores bedemand i Gribskov ordner det praktiske for dig

Vores bedemand i Gribskov hjælper med alt fra valg af gravsten til kontakt til skifteretten.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
Bedemand i Gribskov

“Utrolig god oplevelse i en svær tid”

Utrolig god oplevelse i en svær tid. Personalet i Gribskov var meget diskrete og hjælpsomme. Og yderst velklædte og noble at se på både ved afhentning på hospice og i kirken. Tak for jeres gode måde at klare det hele på.

5 ud af 5 stjerner
Referencebib
bse-cover-2

Hvilken hjælp kan vores bedemand i Gribskov bidrage med?

Sorgen kan overskygge meget og gøre planlægningen af en bisættelse eller en begravelse til en uoverkommelig opgave. Der er nemlig mange ting, man skal tage stilling til - og få gjort.

Heldigvis kan vores bedemand i Gribskov gøre rigtig meget af det for dig. Både når det gælder valg af gravsten og kiste til at kontakte de rette myndigheder. På dem måde bliver det til en mere overskuelig opgave.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor bruge Begravelses services bedemand i Gribskov?

Hos Begravelses service er det vores største ønske at gøre en svær tid lettere for dig. Derfor kan vi komme ud til dig for et planlægningsmøde, hvis det gør dig mest tryg. Derudover kan vi i akutte tilfælde være ude med en rustvogn inden for blot 2 timer. Hele døgnet rundt.

Professionalisme og medmenneskelighed er en del af alt, vi gør. Vores bedemand i Gribskov rådgiver dig efter bedste evne med stor empati og det overblik, det kræver.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.