Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Rødby

Vores bedemand i Rødby giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Rødby er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Rødby

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Bedemand

pernille

Pernille Dalsgaard

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Meget fin service”

Meget fin service, sød og rar var Bo og meget forstående kan klart anbefale afdelingen i Rødby. Berit Petersen.

5 ud af 5 stjerner

Berit Petersen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Rødby hjælpe dig med?

Der er mange ting at tage stilling til som tæt pårørende til en afdød, og det kan virke som en uoverkommelig opgave oveni tabet af en, der står dig nær. Derfor hjælper vores bedemand i Rødby med alt fra at planlægge selve begravelsen eller bisættelsen til alle de efterfølgende spørgsmål om f.eks. dødsboet og arv.

Vi er dog ikke blot en praktisk hjælp, for vi er også din menneskelige støtte igennem hele det svære forløb. Vi har nemlig fuld forståelse for, hvor hårdt det er at miste en, der står dig nær.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Rødby?

Uanset hvilken type afsked du ønsker for afdøde, kan vi hos Begravelses service hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at planlægge afskedsceremonier, og vi tager altid udgangspunkt i både dine og den afdødes ønsker.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er med en ordentlig afsked, samt hvor meget det betyder, at du som efterladt får et ordentligt forløb og føler, du får den rette støtte og vejledning – både menneskeligt og professionelt. Derfor går vi også meget op i, at kommunikationen med os er præget af stort menneskeligt overskud, empati og en aldrig svigtende loyalitet.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.