Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Sorø

Vores bedemand i Sorø giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Sorø er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
frits_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800

Vi er i Sorø

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0008_Frits

Frits Søvndal

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Sorø hjælpe dig med?

Er du efterladt til en afdød person, står du måske tilbage med en række spørgsmål: Hvordan får du f.eks. planlagt begravelsen/bisættelsen? Hvilken type afskedsceremoni skal du i det hele taget vælge? Hvad koster en begravelse/bisættelse? Og lignende.

Alle disse spørgsmål kan vores bedemand i Sorø hjælpe dig med at finde ud af. Vi drøfter det hele med dig, så du føler dig klædt på til at tage disse beslutninger. Derudover tager vi over på den del af planlægningen, du ønsker vores hjælp til, og vi yder også juridisk rådgivning.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Sorø?

Hos Begravelses service bestræber vi os altid på at være de bedste til vores job. Det betyder blandt andet, at du kan forvente en høj service og indlevelsesevne, hver gang du er i kontakt med os.

Vores bedemænd har en lidt atypisk baggrund, da vi alle har anden erhvervserfaring fra tidligere men nu bevidst har tilvagt jobbet som bedemand. Derfor er vi alle drevet af et ønske om at hjælpe andre mennesker, og det har stor betydning for vores tilgang.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.