Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Sorø

Vores bedemand i Sorø giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Sorø er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Sorø hjælpe dig med?

Er du efterladt til en afdød person, står du måske tilbage med en række spørgsmål: Hvordan får du f.eks. planlagt begravelsen/bisættelsen? Hvilken type afskedsceremoni skal du i det hele taget vælge? Hvad koster en begravelse/bisættelse? Og lignende.

Alle disse spørgsmål kan vores bedemand i Sorø hjælpe dig med at finde ud af. Vi drøfter det hele med dig, så du føler dig klædt på til at tage disse beslutninger. Derudover tager vi over på den del af planlægningen, du ønsker vores hjælp til, og vi yder også juridisk rådgivning.

Vi er i Sorø

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

hc_hansen

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Alt kørte bare som det skulle”

Alt kørte bare som det skulle. Meget hjælpsomme og behagelige. Nemt og hurtigt. Deres bedemand i Sorø kan anbefales ❤️

5 ud af 5 stjerner

Irene Christensen

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Sorø?

Hos Begravelses service bestræber vi os altid på at være de bedste til vores job. Det betyder blandt andet, at du kan forvente en høj service og indlevelsesevne, hver gang du er i kontakt med os.

Vores bedemænd har en lidt atypisk baggrund, da vi alle har anden erhvervserfaring fra tidligere men nu bevidst har tilvagt jobbet som bedemand. Derfor er vi alle drevet af et ønske om at hjælpe andre mennesker, og det har stor betydning for vores tilgang.

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.