Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Kalundborg

Vores bedemand i Kalundborg giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Kalundborg støtter dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen eller bisættelsen såvel som forløbet med skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
tina_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Kalundborg

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“meget venlig betjening”

hurtig , imødekommende , professional og meget venlig betjening fra bedemand i Kalundborg.

5 ud af 5 stjerner

Søren

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Kalundborg hjælpe dig med?

Tiden efter, at ens nære er gået bort, kan føles ualmindeligt barsk. Midt i sorgen kan det virke som en umulig opgave at planlægge en begravelse eller bisættelse, som gerne skal være den bedst mulige afsked for den, man har mistet.

Det er derfor, at vores bedemand i Kalundborg er her for at rådgive dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have som pårørende til en person, der er gået bort. Vi hjælper dig med alt lige fra at varetage den første kontakt til skifteretten - og til selve planlægningen af begravelsen. Har du brug for hjælp til det økonomiske, er det også noget, vi kan rådgive dig om.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Kalundborg?

Hos Begravelses service tager vi altid hensyn til din og familiens ønsker til begravelsen eller bisættelsen. Har den afdøde selv haft ønsker til sin afsked, tager vi selvfølgelig også hensyn til disse.

Vores største ønske er at skabe den bedste afsked for alle parter som muligt. Vi har åbent døgnet rundt, så du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har brug for støtte. Vi kommer også gerne på besøg hos dig og møder dig med menneskelig rummelighed og empati, så du føler tryghed ved at overlade praktikken til os.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.