Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Køge

Vores bedemand i Køge giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Køge er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Køge

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Bedemand

“Jeg er så glad & til freds med jeres…”

Jeg er så glad & til freds med jeres hjælp får jeg brug for det bliver jeres bedemand i Køge brugt igen. Mange hilsner Cony Frost

5 ud af 5 stjerner

Conny Frost

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Køge hjælpe dig med?

Vores bedemand i Køge står klar til at hjælpe dig som efterladt til en afdød. Vi hjælper med at planlægge en ordentlig afsked og mindesamvær samt rådgiver dig om blandt andet valg af ceremonitype, kiste, urne og blomster.

Derudover er vi hos Begravelses service din faste støtte og vejleder i hele forløbet omkring et dødsfald og svarer på alle de spørgsmål, der måtte opstå.

Endelig tilbyder vi juridisk rådgivning om f.eks. økonomi, tilskud, pension, arv og dødsbobehandling.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Køge?

Hos Begravelses service ved vi, hvor vigtigt det er, at du som efterladt har mulighed for at give lige netop den afsked, som både den afdøde og du har ønsket. Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i disse ønsker fremfor standardløsninger. Vi ved nemlig, at der kan være stor forskel på fra person til person, hvilken afsked man ønsker.

Derudover har vi stor respekt for, hvilke menneskelige kvaliteter det kræver at udfylde jobbet som bedemand/dame – og vi går meget op i, at alle vores bedemænd indeholder disse kvaliteter. Kvaliteterne er empati, gode logistiske evner, stort menneskeligt overskud samt overblik og en aldrig svigtende loyalitet.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.