Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Brønshøj

Vores bedemand i Brønshøj giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Brønshøj er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Brønshøj

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Brønshøj hjælpe dig med?

Som efterladt til en afdød kan det være meget uoverskueligt at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse oveni din egen sorg. Hos Begravelses service har vi fuld forståelse for, hvor svær denne tid kan være.

Vores bedemand i Brønshøj hjælper dig med planlægningen og rådgiver dig om alt det, der følger med, når en person går bort – udover planlægningen af selve begravelsen/bisættelsen tilbyder vi f.eks. også arv- og skifterådgivning.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Brønshøj?

Som bedemænd træder vi ind i folks liv på et sårbart tidspunkt, og det kræver et stort menneskeligt overskud og empati samt loyalitet over for de mennesker, vi hjælper – noget vi hos Begravelses service går meget op i. Vi håber, at disse værdier samt vores store professionalisme og logistiske evner gør, at du har tillid til, vi nok skal klare alt det praktiske for dig. 

Derudover sørger vi for at holde overblik over alt det, du som efterladt skal tage stilling til. Der er nemlig mange praktiske og økonomiske spørgsmål forbundet med et dødsfald, og det kan være svært at have overblikket over det hele alene.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.