Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Brønshøj

Vores bedemand i Brønshøj giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Brønshøj er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Brønshøj

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Taknemmelighed.”

Jeg er meget glad for den hjælp, der blev ydet mig i forbindelse med min mands død og begravelse. De blomster, der var anbragt på kisten var meget smukke. Bo fra Brønshøj afdelingen var meget hjælpsom og svarede beredvilligt på mine spørgsmål. Jeg er meget taknemmelig.

5 ud af 5 stjerner

Birthe Hansen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Brønshøj hjælpe dig med?

Som efterladt til en afdød kan det være meget uoverskueligt at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse oveni din egen sorg. Hos Begravelses service har vi fuld forståelse for, hvor svær denne tid kan være.

Vores bedemand i Brønshøj hjælper dig med planlægningen og rådgiver dig om alt det, der følger med, når en person går bort – udover planlægningen af selve begravelsen/bisættelsen tilbyder vi f.eks. også arv- og skifterådgivning.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Brønshøj?

Som bedemænd træder vi ind i folks liv på et sårbart tidspunkt, og det kræver et stort menneskeligt overskud og empati samt loyalitet over for de mennesker, vi hjælper – noget vi hos Begravelses service går meget op i. Vi håber, at disse værdier samt vores store professionalisme og logistiske evner gør, at du har tillid til, vi nok skal klare alt det praktiske for dig. 

Derudover sørger vi for at holde overblik over alt det, du som efterladt skal tage stilling til. Der er nemlig mange praktiske og økonomiske spørgsmål forbundet med et dødsfald, og det kan være svært at have overblikket over det hele alene.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.