Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Solrød

Vores bedemand i Solrød giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Solrød er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Solrød

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

hc_hansen

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Vi har kun ros”

Vi har kun ros, ros og ros igen til deres bedemand i Solrød .De er yderst professionelle og medfølende. Vi gik igennem 2 begravelser på 2.5 mdr og vi fik det fuldstændig som ønsket hele vejen igennem…..skulle vi få brug for det igen bliver det helt sikker jer.👌🌞

5 ud af 5 stjerner

Tina Farsinsen Hampenberg

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Solrød hjælpe dig med?

Er du efterladt til en afdød, kan du stå tilbage med en masse spørgsmål, når du skal planlægge begravelsen eller bisættelsen. Alle disse spørgsmål og tilhørende gøremål kan være svære at finde overskud til i denne triste tid, og derfor hjælper vores bedemand i Solrød dig med det.

Derudover vejleder vi dig om de ting, du måske ikke vidste, du skulle forholde dig til samt yder juridisk rådgivning om f.eks. dødsbobehandling og økonomiske tilskud.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Solrød?

Som bedemand/dame er det i vores optik essentielt, at man besidder nogle helt bestemte menneskelige kvaliteter i form af blandt andet empati, menneskeligt overskud, gode logistiske evner og indlevelsesevne – noget, vi ikke mener, man kan læse sig til eller oplære. Derfor kan du være sikker på, at den bedemand, du møder hos Begravelses service, besidder disse personlighedstræk.

Dette har stor betydning for vores tilgang til arbejdet og vores møde med dig.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.