Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Solrød

Vores bedemand i Solrød giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Solrød er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800

Vi er i Solrød

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0006_Kim

Kim Holm

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Solrød hjælpe dig med?

Er du efterladt til en afdød, kan du stå tilbage med en masse spørgsmål, når du skal planlægge begravelsen eller bisættelsen. Alle disse spørgsmål og tilhørende gøremål kan være svære at finde overskud til i denne triste tid, og derfor hjælper vores bedemand i Solrød dig med det.

Derudover vejleder vi dig om de ting, du måske ikke vidste, du skulle forholde dig til samt yder juridisk rådgivning om f.eks. dødsbobehandling og økonomiske tilskud.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Solrød?

Som bedemand/dame er det i vores optik essentielt, at man besidder nogle helt bestemte menneskelige kvaliteter i form af blandt andet empati, menneskeligt overskud, gode logistiske evner og indlevelsesevne – noget, vi ikke mener, man kan læse sig til eller oplære. Derfor kan du være sikker på, at den bedemand, du møder hos Begravelses service, besidder disse personlighedstræk.

Dette har stor betydning for vores tilgang til arbejdet og vores møde med dig.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.