Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Holte

Vores bedemand i Holte giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Holte er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Holte

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Professionelle og nærværende..”

Vi har været meget tilfredse med Begravelse Service i Holte fra første møde til endt bisættelse af min mor.. De har været så professionelle, lyttende og støttende på en nærværende måde og vi fik sagt et smukt farvel til min elskede mor. Stor tak til Maria & Kim.

5 ud af 5 stjerner

Line Vimpel

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Holte hjælpe dig med?

Vores bedemand i Holte hjælper efterladte til en afdød med alt det, der følger med et dødsfald. Det betyder både hjælp til at planlægge en begravelse eller bisættelse, valg af kiste og evt. urne, valg af gravsted samt økonomi og alt det andet, du har brug for at snakke om.

For udover at være din professionelle støtte er vi også din mentale støtte igennem en svær tid, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved os.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Holte?

Hos Begravelses service har vi måske en lidt anden profil, end du normalt forbinder en bedemand med. Vi har nemlig alle sammen en anden professionel erhvervserfaring fra blandt andet ejendomsbranchen, kommunikation og psykologi, inden vi valgte at blive bedemænd. Og netop valget er vigtigt her, da alle vores bedemænd/damer har taget et aktivt valg om at skifte erhverv til bedemand, fordi de ønsker at gøre en forskel.

Det kan helt sikkert mærkes i vores tilgang til både dig som efterladt og arbejdet som bedemand.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.