Telefon ikon Døgnservice 70 40 48 51

Maribo

Vores bedemand i Maribo giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Maribo er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Maribo

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

hc_hansen

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

brian_rasmussen

Brian Rasmussen

Rådgiver

“Bisættelse”

Hurtig, smidig og diskret hjælp til bisættelse fra deres bedemand i Maribo.

5 ud af 5 stjerner

Hanne

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Maribo hjælpe dig med?

Vores bedemand i Maribo hjælper pårørende til en afdød med at planlægge begravelsen eller bisættelsen. Det kan nemlig være svært at overskue alt det, du som efterladt skal gøre, og der kan meget vel være områder, du ikke er klar over, kræver din stillingstagen. Her sørger vi for at give dig det fulde overblik og assisterer dig i alt det, du ønsker vores hjælp til.

Derudover er vi også din faste støtte og vejleder i en svær tid, og vi svarer på alle dine spørgsmål.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Maribo?

Udover at hjælpe med at planlægge selve afskedsceremonien kan vi også hjælpe dig med de ting, der skal tages stilling til efterfølgende. Det kan f.eks. være økonomiske spørgsmål. Her kan du være sikker på, at vi hos Begravelses service ved alt om den gældende lovgivning på området. Dermed kan du trygt koncentrere dig om alt det andet, som naturligt også fylder efter et dødsfald.

Endelig er vi meget bevidste om, hvilke menneskelige kompetencer vores job som bedemand/dame kræver. Derfor møder vi dig altid med empati, loyalitet og stort menneskeligt overskud.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.