Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Frederikssund

Vores bedemand i Frederikssund giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Frederikssund er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Frederikssund

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

“Mange tak til Begravelses service for…”

Mange tak til Begravelses service i Frederikssund for god behandling. Det var lige som det skal være når man sidder i sådan en svær situation. Man følgte sig i trygge hænder. Tak.

5 ud af 5 stjerner

Ole Dreier

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Frederikssund hjælpe dig med?

Vores bedemand i Frederikssund giver dig nærværende, personlig og kompetent hjælp, når du har mistet en, der stod dig nær. Som efterladt er der nemlig en del, du skal tage stilling til, og hos Begravelses service ved vi, at det kan være svært at overskue i den svære tid.

Vi tilbyder blandt andet hjælp til planlægning af begravelsen eller bisættelsen samt mindesamværet og valg af gravsten og lignende.

Derudover kan vi også yde juridisk rådgivning i forbindelse med blandt andet behandling af dødsboet samt informere dig om muligheder for økonomisk støtte og lignende.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Frederikssund?

Ingen af vores bedemænd er født ind i bedemandsfaget men har i stedet aktivt tilvalgt det til fordel for deres tidligere beskæftigelse som f.eks. ejendomsmægler, coach og bankmedarbejder. Det har stor betydning for vores tilgang til faget, da vi alle har tilvalgt jobbet for at kunne gøre en forskel for de efterladte og gøre det ordentligt for den afdøde.

Derudover er det vigtigt for os hos Begravelses service, at vi altid møder dig med stort menneskeligt overskud og skaber den nødvendige tillid, som gør, at du kan hvile i, at vi hjælper dig bedst muligt.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.