Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Farum

Vores bedemand i Farum giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Farum er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Farum

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Super glad for deres hjælp”

Super glad for deres hjælp. De hjalp mig igennem det hele. Man kunne altid ringe til bedemanden i Farum og blev mødt med åbne arme.

5 ud af 5 stjerner

Isabella Knoblauch

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Farum hjælpe dig med?

Vores bedemand i Farum hjælper dig som efterladt til en afdød med alt lige fra planlægningen af begravelsen eller bisættelsen til de efterfølgende spørgsmål om blandt andet pension og dødsbobehandling.

Vi hjælper også med alt derimellem som f.eks. valg af kiste og evt. urne, blomster, gravsted og det efterfølgende mindesamvær, hvis du ønsker dette.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Farum?

Hos Begravelses service er vores værdier lige dele professionelle og menneskelige. Dermed er du altid sikker på, at vores bedemænd har deres logistiske evner i orden og formår at skabe overblik for dig.

Derudover ved vores bedemænd naturligvis alt om, hvad loven siger på området, så du kan regne med, at alt foregår efter bogen. Samtidig betyder vores menneskelige værdier, at vores mentale støtte er lige så vigtig for os, og vi møder dig altid med stor empati og menneskeligt overskud.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.