Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Farum

Vores bedemand i Farum giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Farum er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Farum

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Super glad for deres hjælp”

Super glad for deres hjælp. De hjalp mig igennem det hele. Man kunne altid ringe til bedemanden i Farum og blev mødt med åbne arme.

5 ud af 5 stjerner

Isabella Knoblauch

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Farum hjælpe dig med?

Vores bedemand i Farum hjælper dig som efterladt til en afdød med alt lige fra planlægningen af begravelsen eller bisættelsen til de efterfølgende spørgsmål om blandt andet pension og dødsbobehandling.

Vi hjælper også med alt derimellem som f.eks. valg af kiste og evt. urne, blomster, gravsted og det efterfølgende mindesamvær, hvis du ønsker dette.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Farum?

Hos Begravelses service er vores værdier lige dele professionelle og menneskelige. Dermed er du altid sikker på, at vores bedemænd har deres logistiske evner i orden og formår at skabe overblik for dig.

Derudover ved vores bedemænd naturligvis alt om, hvad loven siger på området, så du kan regne med, at alt foregår efter bogen. Samtidig betyder vores menneskelige værdier, at vores mentale støtte er lige så vigtig for os, og vi møder dig altid med stor empati og menneskeligt overskud.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.