Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Kastrup

Vores bedemand i Kastrup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Kastrup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Kastrup hjælpe dig med?

Når du står midt i sorgen over at have mistet en, der står dig nær, kan planlægningen af en begravelse/bisættelse virke helt uoverskuelig. Det har vores bedemand i Kastrup fuld forståelse for, og vi gør vores bedste for at støtte dig igennem hele forløbet – både med det praktiske og menneskelige.

Vi hjælper dig bl.a. med planlægningen af selve begravelsen/bisættelsen samt de økonomiske spørgsmål. Endelig har vi styr på alt det praktiske, du skal tage stilling til i forbindelse med et dødsfald, og vi vejleder dig i hele processen.

Vi er i Kastrup

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Yderst flot service ville bruge jer…”

Yderst flot service ville bruge jer igen eller anbefale jeres bedemand fra Kastrup til andre tak for jer

5 ud af 5 stjerner

Mohand El Mdini

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Kastrup?

Hos Begravelses service forstår vi, hvor svært det er at miste en, der står dig nær. Derfor er vi meget opmærksomme på de menneskelige kompetencer, vores rolle som bedemand/dame kræver – herunder stor empati, menneskeligt overskud og loyalitet.

På baggrund af disse værdier håber vi, du som efterladt kan hvile i, at vi støtter dig og tager os af alt det praktiske, så du kan bruge energien på at komme igennem din sorg i stedet. Denne tillid er i vores øjne utroligt vigtig, når du vælger, hvilken bedemand der skal hjælpe dig.

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.